Η ΕΛΑΣ σε κρίση. Μετά από τα όσα απαράδεκτα έγιναν στην “επιχείρηση” στο Κουκάκι, η εφημερίδα Documento,φέρνει στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να κάνουν ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ εναντίον γυναίκας με κινητικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί την βρέχουν με λάστιχο κι όταν δικηγόρος παρενέβη συνελήφθη!!!

Εξίσου απαράδεκτη η ανακοίνωση που έσπευσε να βγάλει η ΕΛΑΣ μετά από την αποκάλυψη.Κάνουν ΕΔΕ εδώ και 2 μήνες! Με την ησυχία σας!

Υπάρχει προφανώς θέμα στην ΕΛΑΣ το οποίο η πολιτική ηγεσία της ή θα το λύσει ή θα συνεχίσει να το επιβραβεύει, εισπράττοντας κάθε λίγο και λιγάκι το κόστος.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ εκδόθηκε μετά από τη δημοσιοποίηση του βίντεο, το οποίο παρουσιάζει η εφημερίδα Documento. Η αστυνομία αναφέρει ότι αυτό το γεγονός είχε συμβεί στις 20 Οκτωβρίου και οι αστυνομικοί που εμπλέκονται, εκτός των άλλων, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, οι ποινικές και πειθαρχικές διαδικασίες ξεκίνησαν μετά την αναφορά δικηγόρου, ο οποίος έτυχε να είναι παρών στο περιστατικό και το κατήγγειλε αμέσως. Αναλυτικά η = ανακοίνωση αναφέρει: «Σχετικά με δημοσιεύματα στον Τύπο, που αφορούν σε περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, την 20η Οκτωβρίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν δύο μήνες, την 20η Οκτωβρίου. Από την ίδια ημέρα, το Αρχηγείο, μόλις έλαβε γνώση, κίνησε τις διαδικασίες διερεύνησης και ελέγχου. Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί συνελήφθησαν. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ολοκληρώνει τη διερεύνηση. Παράλληλα από το Αρχηγείο διετάχθη την 27η Οκτωβρίου και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.), η οποία και αυτή ολοκληρώνεται και τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν».

Google News

Ακολουθήστε το Militaire.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016