Η αμυντική συνεργασίας Ρωσίας-Τουρκίας, δηλαδή η πώληση όπλων από τη Μόσχα στην Άγκυρα δεν θα παραμείνει στην παράδοση των S-400,για τους οποίους ο Πούτιν είπε πως είναι προτεραιότητα η παράδοσή τους στην Τουρκία. Η Ρωσία θα εξοπλίσει τη Τουρκία και μ΄ άλλα υπερσύγχρονα όπλα, είπε ο Πούτιν, μετά από τη συνάντηση με τον Ερντογάν, προσθέτοντας ότι έγιναν ήδη κάποιες συζητήσεις!

Αν όλα αυτά δεν είναι μόνο λόγια, δείχνουν πως η Τουρκία του Ερντογάν έχει αποφασίσει ανεπιστρεπτί την απομάκρυνσή της από τη Δύση. Στην οποία Δύση ακούγονται ήδη φωνές για επιβολή άμεσων κυρώσεων στην Τουρκία. Κυρώσεων οικονομικών και αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016