Υποτίθεται ότι οι μεταθέσεις των στρατευσίμων ελέγχονται με την λογική αν υπάρχουν περιπτώσεις με εξαιρετικά προβλήματα να αντιμετωπίζονται. Φαίνεται ότι αυτό δεν ισχύει . Το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων εντόπισε μία καραμπινάτη περίπτωση αδικίας που δείχνει ότι υπάρχει θέμα. Που οφείλεται ας το ψάξει η ηγεσία του ΓΕΣ αν κάποτε σταματήσει τις επισκέψεις σε μονάδες.

Σύμφωνα με την καταγγελία που υπάρχει  νεοσύλλεκτος που είναι άπορος μετατίθεται σε ακριτικό νησί του Αιγαίου και συγκεκριμένα στο  στο 543 Μ/Κ ΤΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων “το Υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΣ δεν εξέτασαν καθόλου τον φάκελο του.

Αδιαφόρησαν εντελώς για την οικογενειακή του κατάσταση και δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για τα τεράστια κοινωνικά αδιέξοδα που αντιμετωπίζει.
Και έστειλαν ένα παλικάρι ΑΝΕΡΓΟ και ΑΣΤΕΓΟ να υπηρετήσει στην Κω!
Τους ρωτάμε: πως θα καλύψει το τεράστιο κόστος της Υποχρεωτικής Στράτευσης του;
Πως θα πληρώσει τα πανάκριβα εισιτήρια για να ταξιδεύσει στην Κω;
Μήπως το ΓΕΣ τον ωθεί στην επαιτεία;
Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι οι κατ΄ εξαίρεση μεταθέσεις είναι ένας μηχανισμός βολέματος και ένας τρόπος να φτιάχνουμε τα βύσματα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με νομότυπο τρόπο”.
Την απάντηση του ΓΕΣ τη γνωρίζουμε: όλα πάνε εξαιρετικά, το λένε και τα βίντεο.
Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016