Απόπειρα αυτοκτονίας στρατιώτης σε μονάδα τεθωρακισμένων στο Λιτόχωρο καταγγέλει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων. Σύμφωνα με την καταγγελία η απόπειρα έγινε το βράδυ της Πέμπτης, στο 647 ΜΚ ΤΠ, στο Λιτόχωρο. Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλονται από στρατιώτες  προς το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων, ο στρατιώτης μετά από την υπηρεσία του, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.

Ευτυχώς άλλοι στρατιώτες τον εντόπισαν πριν ξεψυχήσει. Αυτά που ακολούθησαν σύμφωνα με όσα καταγγέλονται όμως είναι απίστευτα.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων:

“Ο άτυχος συνάδελφος αφού διακομίστηκε στο ΣΤΕΠ, κρίθηκε σκόπιμο να συνεχίσει για το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Αλλά δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

Το Λιτόχωρο με τόσο Στρατό, με κρίσιμες μονάδες, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.

ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ!

Αντιλαμβανόμενο το ΓΕΣ την κρισιμότητα της κατάστασης και τις ευθύνες του για την Υγεία και την Ζωή του Φαντάρου, σήκωσε ελικόπτερο SUPER PUMA για να τον μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη”.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο στρατιώτης σε 50 ημέρες παίρνει απολυτήριο…

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016