Απίστευτο όσο και περίεργο  για να μην πούμε ύποπτο! Αρνήθηκαν τη παραχώρηση χώρου σε Ένωση Στρατιωτικών για να γίνει αιμοδοσία!!! Τι άλλο θα ακούσουμε και θα δούμε;

Η ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς της ΠΟΕΣ τα λέει όλα. Αν κι απ΄ ότι φαίνεται υπάρχουν κι άλλα πολλά που πρέπει να ειπωθούν.

 

ΘΕΜΑ : Μη Παραχώρηση Χώρου σε Ένωση Στρατιωτικών για Αιμοδοσία

ΣΧΕΤ : Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 35/23.10.2018/Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ.

1. Σας αποστέλλουμε, συνημμένως, το σχετικό έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, σύμφωνα με το οποίο διαμαρτύρεται για τη μη παραχώρηση του ΣΤΕΠ Φρουράς Καστοριάς, για την πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας του σωματείου, όταν το ΚΨΜ του στρατοπέδου «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ» παραχωρήθηκε για την εθελοντική αιμοδοσία του συναφούς σωματείου/συλλόγου πολιτικών υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Δυτικής Μακεδονίας.

2. Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας στις αρχές της δικαιοσύνης και της ισότητας, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας και τη διευθέτηση του ανακύψαντος προβλήματος, σε μελλοντικό αίτημα της υπόψη Ένωσης ή εν γένει των Ενώσεων Στρατιωτικών που αιτούνται χώρων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εθελοντική αιμοδοσία, ενέργεια που αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των συναδέλφων μας στην κοινωνική και ανθρώπινη προσφορά τους, κατ΄ ανάλογη εφαρμογή με τα συναφή σωματεία των πολιτικών υπαλλήλων.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016