Απαράδεκτο ΝΑΤΟ, απίστευτος Στόλντεμπεργκ για τη σύλληψη των 2 στρατιωτικών μας!

Σύμφωνα με όσα μεραδίδουν τουρκικά ΜΜΕ (Anadolu και TRT) “ο Γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ εξέφρασε την υποστήριξη και την αλληλεγγύη προς την Τουρκία απέναντι στις τρομοκρατικές απειλές.

Ο Στόλτενμπεργκ στις δηλώσεις στο πρακτορείο Αναντολού ευχαρίστησε την Τουρκία ως σημαντικός σύμμαχος στο ΝΑΤΟ για τη συμβολή της στην ασφάλεια, στις επιχειρήσεις και αποστολές του ΝΑΤΟ…

Ο Στόλτενμπεργκ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη προς τη Τουρκία για τη συμβολή της στο ΝΑΤΟ και την υποστήριξη προς την Τουρκία απέναντι στις τρομοκρατικές απειλές και την αστάθεια που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στα νότια της χώρας”.

Αν οι δηλώσεις Στέλντεμπεργκ έχουν αποδοθεί σωστά, επιβεβαιώνεται απλά ότι ήμαστε τελείως μόνοι όχι μόνο στο θέμα των στρατιωτικών, αλλά σ ΄ όλα τα θέματα.

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016