Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας εκπροσώπησε,  την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Eθνική Eορτή της 25ης Μαρτίου, που πραγματοποιήθηκαν στη Μυτιλήνη. Ο ΑΝΥΕΘΑ μετά το πέρας της παρέλασης επισκέφθηκε τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, το ΠΠ ΤΟΞΟΤΗΣ και την ΚΦ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ και αντάλλαξε ευχές με τα πληρωματά τους.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο «μεγάλο και βαθύ νόημα» της επετείου της 25ης Μαρτίου.

Είναι, είπε ο κ. Ρήγας, «το μήνυμα της μνήμης ενάντια στη λήθη» και σημείωσε: «Μνήμη αγώνων για ελευθερία, ισότητα, εθνική απελευθέρωση. Η χώρα μας είναι και χώρα φιλειρηνική. Αλλά αυτοί οι αγώνες μας καθοδηγούν. Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, ο ελληνικός λαός, οι νησιώτες, οι ακρίτες στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια, στηρίζουν τη χώρα που δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη, στηρίζουν αυτά τα ιδανικά».

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016