Άλλοι αθλητικοί «κόσμοι» τεράστιος όμως κι ο σεβασμός. Το μπάσκετ είπε το δικό του «αντίο» στον μεγάλο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (25/11) σε ηλικία 60 ετών έπειτα από καρδιακή ανακοπή, μέσω των προσωπικών μηνυμάτων που ανέβασαν στο Twitter, δύο πολύ σπουδαίοι αθλητές. Ένας νυν, ο «δικός» μας Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ένας πρώην, ο μοναδικός «Μάτζικ» Τζόνσον.

Ο «Giannis» ανέβασε μία φωτογραφία με τον Μαραντόνα τη στιγμή που κρατούσε στα χέρια του το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986, γράφοντας ένα λιτό «αναπαύσου εν ειρήνη», σαν ένα μικρό «ευχαριστώ» για όσα πρόσφερε ο Αργεντινός όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Ο δε «Μάτζικ» Τζόνσον έγραψε στον δικό του λογαριασμό στο Twitter: «Ο κόσμος έχασε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που έζησαν ποτέ, τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Η συνάντησή μου μαζί του ήταν ένα από τα γεγονότα που με συγκλόνισαν. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου και οι ευχές μου όλες πάνε στην οικογένειά του».

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016