Αντίο 2018 με τους καλεσμένους του Militaire.gr

Αποχαιρετάμε το 2018 μ΄ ένα βίντεο με όσους μας έκαναν την τιμή να δεχτούν την πρόκλησή μας για μια συνέντευξη-συζήτηση για όσα μας απασχόλησαν το 2018.

Ήταν όλοι άνθρωποι αξιόλογοι, με βαθύτατες γνώσεις στο αντικείμενό τους. Άνθρωποι που βρέθηκαν να πρωταγωνιστούν σε σημαντικές στιγμές της πολύ πρόσφατης ιστορίας μας. Άνθρωποι που με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, είπαν πράγματα που αποδείχτηκαν γρήγορα ότι ήταν προφητικά.

Θα παρατηρήσατε ότι και αυτή τη χρονιά οι πολιτικοί ήταν μειοψηφία στους προσκεκλημένους του Militaire.gr. Όχι επειδή δεν πιστεύουμε στην πολιτική. Αντιθέτως. Δυστυχώς όμως είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν έχουν ξύλινο λόγο και οι περισσότεροι επιμένουν να έχουν λογική και οπτική κομματική κι όχι πολιτική, Το πιο δραματικό είναι ότι ακόμη και οι νέοι σε ηλικία πολιτικοί που τελευταία έχουν εμφανιστεί έχουν τραγικά απαρχαιωμένο λόγο και σκέψη. Συνεπώς δεν έχεις και πολλά ενδιαφέροντα να ακούσεις απ΄ αυτούς.

Οι καλεσμένοι του Militaire.gr ήταν λίγοι και καλοί. Μ΄ όλους τηρήσαμε το “δόγμα” μας, το οποίο είναι πολύ απλό: τους αφήνουμε να μιλάνε άνετα. Γιατί σε μια συνέντευξη αυτός που πρέπει να μιλά είναι ο καλεσμένος.

Το 2019 ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να έχουμε στο στούντιο του Militaire.gr εξίσου σημαντικές προσωπικότητες.

Καλή Χρονιά σ΄ όλους.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016