Ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, παραμένει στο 251 ΓΝΑ για σειρά εξετάσεων και παρακολούθηση ενός προβλήματος υγείας που είναι αντιμετωπίσιμο και απαιτεί απόλυτη ηρεμία και ξεκούραση. Τα τελευταία 24ωρα αυτό το θέμα έγινε αφορμή για φήμες και διαδόσεις περί συνεδριάσεως του ΚΥΣΕΑ μέχρι και αντικατάσταση του Α/ΓΕΕΘΑ!

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έβαλε τέλος σ΄ αυτές τις απαράδεκτες φήμες χθες βράδυ με τρόπο που δεν σήκωνε καμία αντίρρηση.

Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης είναι η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

Την Κυριακή 8/7/2018 και ώρα 20:00, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του κ. ΥΕΘΑ, προεδρεύοντος του κ. ΔΥΓ/ΓΕΕΘΑ και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο κ. Α/ΓΕΕΘΑ, πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση επί 15 ημέρες.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο ΥΕΘΑ αποφάσισε ότι κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα αντικαθίσταται στην εκτέλεση των καθηκόντων του από τον Υ/ΓΕΕΘΑ.

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016