Αύριο βράδυ στην ομιλία του στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει μεταξύ άλλων και την καταβολή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς. Μ΄ αυτό τον τρόπο κλείνει ένα κεφάλαιο που άνοιξε με τον δικαστικό αγώνα που ξεκίνησαν λίγοι στρατιωτικοί οι οποίοι σήμερα αποτελούν τον πυρήνα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ). Αυτοί προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, αυτοί πάλεψαν την ίδια ώρα που κάποιοι υπηρετούσαν σε γραφεία υπουργών που έκοψαν τις αποδοχές των συναδέλφων τους.

Πως θα γίνει η καταβολή και πότε; Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος θα εξηγήσει τα πάντα, με συγκεκριμένα παραδείγματα, αμέσως μετά από το τέλος της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Ο ΥΕΘΑ θα μιλήσει στην κάμερα του Militaire.gr σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί αμέσως μόλις τελειώσει η ομιλία Τσίπρα.

Αύριο βράδυ, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στο Militaire.gr θα μιλήσει για το θέμα που χρόνια τώρα “έκαιγε” τους στρατιωτικούς.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016