Αναδρομικά Στρατιωτικών: 1η Νοεμβρίου η νομοθετική ρύθμιση εφάπαξ η καταβολή

Το θέμα των αναδρομικών για τους στρατιωτικούς και το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, ήταν το θέμα που κυριάρχησε στην πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του Alpha. O Δήμος Βερύκιος μετέδωσε ότι την 1η Νοεμβρίου ψηφίζεται η σχετικά νομοθετική ρύθμιση για τα αναδρομικά που θα δοθούν εφάπαξ και αμέσως. Ανέφερε τα ποσά που είχε αναφέρει και ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στη συνέντευξή του στο Militaire.gr.

Προς τιμή του δεν ξέχασε τα έξι στελέχη των ΕΔ που ξεκίνησαν και τελείωσαν με επιτυχία όλη τη δικαστική διαδικασία στο ΣτΕ. Αν δεν υπήρχαν αυτοί τότε δεν θα υπήρχαν και αναδρομικά. Κάποιοι θα πρέπει να λιποθύμησαν το πρωί και ήταν όσοι την εποχή που οι έξι έτρεχαν στα δικαστήρια και τους “έτρεχαν” οι ανώτεροι , υπηρετούσαν στη ζεστασιά των γραφείων του Πάνου Παναγιωτόπουλου, Δημήτρη Αβραμόπουλου και Νίκου Δένδια. Για να μην μας περνάνε για ηλίθιους κάποιοι.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016