Η ΝΔ μέσω του τομεάρχη Άμυνας Βασίλη Κικίλια και του Χρήστου Σταϊκούρα, έκαναν λόγο για εμπαιγμό σχετικά με το θέμα των αναδρομικών. Στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, απάντησε υπενθυμίζοντας ότι το πρώτο 50% που είχε δώσει η ΝΔ σε 36 δόσεις , είχε δοθεί με τη λογική της “εξόφλησης”.

Υπάρχει επίσης ο προβληματισμός αν η τροπολογία που ψηφίστηκε επαναφέρει τους μισθούς στα επίπεδα του 2012. Η κυβέρνηση θεωρεί ότι με το νέο μισθολόγιο που ψηφίστηκε καλύπτεται,όπως λέει στο βίντεο ο ΥΕΘΑ. Κάποιοι στρατιωτικοί λένε πως όχι και μένει να δούμε αν θα ζητήσουν από τη ΝΔ να δεσμευτεί ότι θα το κάνει αν γίνει κυβέρνηση. Απάντηση σ΄αυτό το θέμα όπως γράψαμε μόνο νομικοί μπορούν να δώσουν.

Δείτε τι απάντησε ο Καμμένος και τι είπε για την τουρκική ενημέρωση πτήσεων στο Αιγαίο που έγινε σήμερα.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016