Ακόμη 18,5 εκατομμύρια ευρώ μοιράζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα ΜΜΕ, αυτή τη φορά για “επικοινωνιακή κάλυψη” περί του εμβολιασμού! Έχουμε χάσει το μέτρημα με τις λίστες και τα εκατομμύρια που έχουν μοιραστεί και αν δεν κάνουμε λάθος πρέπει πλέον να προσεγγίζουμε τα 50!!!

Περιττό να επισημάνουμε ότι είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που η κυβέρνηση γράφει στα παλιά της τα παπούτσια το αναμφισβήτητο γεγονός ότι ΟΛΕΣ οι καμπάνιες που πληρώνει αδρά με χρήματα των φορολογουμένων μπορούσαν να γίνουν ΔΩΡΕΑΝ, όπως γινόταν ΠΑΝΤΑ, ακόμη και επί άλλων κυβερνήσεων ΝΔ και σε πολύ “ανώδυνες” περιστάσεις. Τα ΜΜΕ είναι υποχρεωμένα να προβάλουν κοινωνικά μηνύματα, πόσο μάλλον ΤΩΡΑ που η χώρα αντιμετωπίζει τη χειρότερη πανδημία!

Παρόλα αυτά τα 18,5 εκατομμύρια αποφασίστηκαν να δοθούν όλως τυχαίως 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων.

Η απόφαση:

Google News

Ακολουθήστε το Militaire.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016