Υποστηριξε το militaire
ΠΝ
30/05/2018 | 05:56 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Η Ελλάδα “άνοιξε” θέση ΑΚΑΜ στη Σεούλ και ο Κιμ Γιονγκ Ουν “τα βρήκε” με τη Νότια Κορέα…

Η Ελλάδα

Αν διερωτάστε πως η Βόρεια Κορέα τα βρήκε με τη Νότια, βάλτε στο μυαλό σας ότι μπορεί να έπαιξε ρόλο ότι “η πτωχή αλλά τίμια Ελλάς”, δημιούργησε θέση Ακολούθου Άμυνας στη Σεούλ!!! Προφανώς και κάνουμε χιούμορ…

Για ν’ ανοίξει αυτή η θέση, έκλεισαν αρκετές άλλες Υπαξιωματικών, οι οποίες όπως λένε όσοι γνωρίζουν, ήταν πολύ πιο χρήσιμες για τα συμφέροντα του ΠΝ. Η συνεχής απαξίωση των αποφοίτων της ΣΜΥΝ συνεχίζεται με κάθε τρόπο από πλευράς ηγεσίας του ΓΕΝ. Κάθε χρόνο κλείνουν θέσεις Υπαξιωματικών και Αξιωματικών ΑΣΣΥ στο εξωτερικό,  έχοντας απομείνει ελάχιστες. Οι θέσεις που κλείνουν βέβαια δεν είναι καθόλου μα καθόλου για θέμα εξοικονόμησης χρημάτων. Αυτό θα το καταλαβαίναμε. Αν αυτό λέγεται ισονομία, ισοπολιτεία, ισομεταχείριση και τήρηση της αρχής της αναλογικότητας, το αφήνουμε να το κρίνετε εσείς.

Οπότε η θέση στη Σεούλ δεν είναι το μοναδικό που προβληματίζει με τις θέσεις εξωτερικού. Γράψαμε πριν μερικές μέρες για τις αδικίες που γίνονται χρόνια τώρα στις επιλογές στελεχών. Συνεχίζονται απ΄ ότι μαθαίνουμε και φέτος…..αφού “όπου θέλουμε καταπίνουμε την κάμηλο κι όπου δε θέλουμε διυλίζουμε τον κώνωπα”.
Οι θέσεις εξωτερικού θα ΄πρεπε να ΄ναι εθνικό “εργαλείο” και τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Δυστυχώς είναι οτιδήποτε άλλο εκτός απ΄ αυτό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης