Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
09/04/2018 | 06:10 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Οι “επιθετικές” δηλώσεις Καμμένου και η αντίδραση των Τούρκων

Οι

Η εμμονή των Τούρκων με τον Καμμένο είναι γνωστή και διαρκώς κλιμακώνεται. Οι επιθετικές δηλώσεις των Τούρκων μάλλον δεν “χαλάνε” καθόλου τον ΥΕΘΑ, αφού πιθανότατα του δίνουν “πόντους” σ΄ ένα κομματικό ακροατήριο που θέλει ο κάθε ΥΕΘΑ να μην είναι αρεστός στη τουρκική πλευρά.

Θα λέγαμε ότι οι Τούρκοι χωρίς να το θέλουν “στηρίζουν Καμμένο” και στην κυβερνητική συνεργασία που έχει με το ΣΥΡΙΖΑ , αλλά και στην προσπάθεια να κερδίσει κάτι δημοσκοπικά.

Όλα αυτά βεβαίως ενδιαφέρουν και απασχολούν τον Π.Καμμένο και το κόμμα του. Το ζητούμενο είναι αν η “σκληρές δηλώσεις” του Καμμένου που κάποιες φορές έχουν τελείως διαφορετικό τόνο από τις δηλώσεις της υπόλοιπης κυβέρνησης, γίνονται με κάποιο σχέδιο . Αν δηλαδή η κυβέρνηση θέλει να ανεβάζει τους τόνους μέσω του Καμμένου ή αν οι δηλώσεις γίνονται με πρωτοβουλία του ΥΕΘΑ.

Η αντιπολίτευση υποστηρίζει τη δεύτερη εκδοχή. Από την άλλη υπάρχουν δηλώσεις κάλυψης του ΥΕΘΑ ,όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Έτσι κι αλλιώς αν ισχύει το πρώτο σενάριο η κυβέρνηση δεν θα το παραδεχτεί.

Πρέπει να γίνονται δηλώσεις σε υψηλούς τόνους αυτή τη περίοδο; Αν υπάρχει σχέδιο που μπορεί να τις υποστηρίξει έχει καλώς. Σε διαφορετική περίπτωση έχουμε πρόβλημα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης