Υποστηριξε το militaire
ΤΟΥΡΚΙΑ
16/03/2018 | 06:15 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Ο Ερντογάν νομιμοποίησε τη νοθεία στις εκλογές!

Ο Ερντογάν νομιμοποίησε τη νοθεία στις εκλογές!

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Ο σουλτάνος  συναντήθηκε μ τον νέο “πρωθυπουργό” Turan Erhurman και τον “αντιπρόεδρο” της κυβέρνησης Kudret Ozersay του ψευδοκράτους.

Ο προστάτης των Τουρκοκυπρίων, σύμφωνα με το Πρακτορείο Ειδήσεων DHA , έκανε διάφορες συστάσεις και παραινέσεις  στους  “αδελφούς” Κυπρίους. Για να λυθεί το Κυπριακό πρόβλημα τους είπε πρέπει οι Τουρκοκύπριοι να φτάσουν οικονομικά και αριθμητικά τους Ελληνοκυπρίους. Για αυτό  τους ζήτησε να αρχίσουν να κάνουν πολλά παιδιά!!!

Oι  Τουρκοκύπριοι την εποχή της απόβασης το 1974 ήταν 120.000. Στην απογραφή του 2011, τα αποτελέσματα της οποίας ανακοινώθηκαν με μεγάλη καθυστέρηση, ο αριθμός τους ανήλθε στις 294.000.

Εάν αναλογιστούμε ότι οι Έλληνες στην Κύπρο είναι περίπου ένα εκατομμύριο, αντιλαμβανόμαστε την υπερκόπωση που θα καταβάλουν οι  Τουρκοκύπριοι για αν τους φτάσουν.

Άντε παιδιά ……. Γιατί χανόμαστε. Ευτυχώς ο μεγαλοφυής πολυχρονεμένος βρήκε τη λύση .

 

Νομιμοποίησαν τη νοθεία στις εκλογές

Η Τουρκία κλυδωνίζεται από τις υπόνοιες για νοθεία στις επικείμενες εκλογές.

Η Εθνοσυνέλευση  υπερψήφισε το Νόμο (Ittifak Yasasi (Σύμπραξης)  μεταξύ ΑΚΡ –ΜΗΡ.

Έγκριτοι νομικοί εκτιμούν ότι οι διατάξεις του νόμου νομιμοποιούν τη νοθεία στις εκλογές. Για παράδειγμα θα θεωρούνται έγκυρα τα ψηφοδέλτια που θα βγαίνουν από μη σφραγισμένους φακέλους.

Υιοθετείται ένας πρωτότυπος τρόπος ψηφοφορίας με φορητές κάλπες.  Ο νομάρχης θα μεταφέρει τις κάλπες σε όποιο σημείο θέλει και ο κόσμος θα ψηφίζει υπό την προστασία αστυνομικών και χωρίς την παρουσία κομματικών εκπροσώπων. Για πρώτη φορά στην Ιστορία οι πολίτες θα ψηφίσουν σε κάλπες delivery.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου ο βουλευτής Τραπεζούντας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Haluk Peksan  ανέφερε τα εξής: “Η γιαγιά της γιαγιάς μου είναι ακόμα εγγεγραμμένη  στους εκλογικούς καταλόγους. Υπάρχουν χιλιάδες τέτοιες εγγραφές . Σας συγχαίρω! Αναστήσατε  τη γιαγιά της γιαγιάς μου που πέθανε τον περασμένο αιώνα”.

Ο βουλευτής εκτιμά ότι ο αριθμός των πλαστών ταυτοτήτων που θα ψηφίσουν ανέρχεται στα 2.537.000.

Δεν πρέπει να αμφιβάλει κανείς ότι με όλα αυτά το ποσοστό του σουλτάνου θα ξεπεράσει το 100%…..

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης