Υποστηριξε το militaire
ΣΤΡΑΤΟΣ
08/03/2018 | 12:24 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Η σύσκεψη των Αρχηγών ΓΕΣ στο γραφείο του Καμμένου! Θα ακούσουν όσα είπαν;

Η σύσκεψη των Αρχηγών ΓΕΣ στο γραφείο του Καμμένου! Θα ακούσουν όσα είπαν;

Πολύωρη η χθεσινή συνάντηση τριών πρώην Α/ΓΕΣ , με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο και τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ. Η πρόσκληση από τον ΥΕΘΑ σε τρεις Α/ΓΕΣ την ώρα που η κρίση στον Στρατό Ξηράς είναι πρωτοφανής μετά από τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών μας σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν πως ο νυν Α/ΓΕΣ δεν θα πρέπει να αισθάνθηκε ευτυχής από την πρόσκληση τριών προκατόχων του στο ΥΠΕΘΑ.

Το κλίμα στην πολύωρη συζήτηση που έγινε ήταν σε κάποιες περιπτώσεις βαρύ, γιατί τα όσα είπαν οι Αρχηγοί ΓΕΣ δεν ήταν διόλου ευχάριστα. Ήταν πέρα για πέρα αληθινά όμως. Οι επισημάνσεις και οι παρατηρήσεις έρχονταν σε αντίθεση με την εικόνα που μεταδιδόταν από το ΓΕΣ πριν από το φιάσκο του Έβρου. Και που επιχειρείται να μεταδοθεί ακόμη και μετά από τη σύλληψη,

Οι απόψεις των Αρχηγών ακούστηκαν ,το ερώτημα είναι αν όσα είπαν θα ληφθούν υπόψιν της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΣ. Η εκτίμησή μας είναι πως όχι. Δεν αναμένεται να αλλάξει τίποτα ούτε σε πρόσωπα, ούτε στις απόψεις που λένε ότι “όλα είναι εξαιρετικά”. Η ηγεσία του ΓΕΣ απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ. Συνεπώς αν και όταν αποδοθούν ευθύνες θα αφορούν χαμηλότερα κλιμάκια και μόνο αυτά. Για το μήνυμα που εκπέμπεται μ΄ αυτή τη λογική θα επανέλθουμε.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης