Υποστηριξε το militaire
Αμυντική Βιομηχανία
01/03/2018 | 22:29 (ενημερώθηκε 6 έτη πριν)
Militaire News

Παραδόθηκε το 18ο M-346

Παραδόθηκε το 18ο M-346

Μία τελετή παράδοσης για το δέκατο όγδοο M-346 της ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας έγινε στο Aircraft Division της Leonardo, που βρίσκεται στο Venegono Superiore (Varese).


Το αεροσκάφος M-346, το οποίο ονομάστηκε T-346A από την ιταλική Πολεμική Αεροπορία, αντιπροσωπεύει την αιχμή του δόρατος της 61ης Αεροπορικής Πτέρυγας της Galatina (Lecce), όπου οι ιταλοί πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών εκπαιδεύονται μαζί με προσωπικό από άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ισπανίας, Ολλανδίας, Πολωνίας, Σιγκαπούρης, Αργεντινής, Ελλάδας και του Κουβέιτ.

 

Η επιχειρησιακή εκπαίδευση, που πραγματοποιείται κυρίως στο T-346A, είναι προπαρασκευαστική για την επιχειρησιακή γραμμή, και πριν οι πιλότοι εκπαιδευτούν στα μαχητικά Eurofighter ή στα F-35. Η βάση της ιταλικής Πολεμικής Αεροπορίας χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία LVC (Live, Virtual and Constructive Simulation). Χάρη στην LVC, είναι δυνατό να συνδεθούν με προσομοιωτές με πραγματικές πτήσεις, επιτρέποντας σε έναν πιλότο που πετάει έναν προσομοιωτή πλήρους κίνησης στο έδαφος να ενεργεί ως «νούμερο δύο»/συνοδός ή ως στόχος για ένα αεροσκάφος που βρίσκεται ήδη στον αέρα.


Το M-346 που έχει παραγγείλει η ιταλική Πολεμική Αεροπορία, η Πολεμική Αεροπορία της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης, η Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία και η Πολωνική Πολεμική Αεροπορία αποτελεί τη βάση του ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού συστήματος T-100, της λύσης που προσφέρεται από τον Leonardo DRS στον διαγωνισμό T-X ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης