Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Άδεια ανατροφής τέκνου! Έγγραφο προς τον διοικητή του Δ’ ΣΣ

Άδεια ανατροφής τέκνου! Έγγραφο προς τον διοικητή του Δ' ΣΣ

Το θέμα της 9μηνης άδειας ανατροφής τέκνου θέτει με έγγραφό της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας  Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης. Το έγγραφο απευθύνεται προς τον διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν περίπου 90 αναφορές στρατιωτικών εξετάζονται αλλά δεν εγκρίνονται.

Το έγγραφο:

ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ :

ΘΕΜΑ : ΣΧΕΤ :

e-mail: [email protected] Αρ. Πρωτ.

17 /2016 Κομοτηνή, 22 Μαρ 2016

Αξιότιμε Στρατηγέ.

Με το σχετικό (α) καθιερώθηκε πλέον το δικαίωμα λήψης 9μηνης Άδειας Ανατροφής Τέκνου (ΑΑΤ) και στο άρρεν στρατιωτικό προσωπικό που η σύζυγός του δεν εργάζεται, ενώ με τα (β) και (γ) όμοια καθορίσθηκαν τα δικαιολογητικά που απαιτείται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι στρατιωτικοί για τη λήψη της εν λόγω άδειας.

αιτήθηκαν την υπόψη άδεια, καταθέτοντας τα απαιτούμενα ως άνω καθορισθέντα δικαιολογητικά,

Σας γνωρίζουμε ότι η Ένωσή μας έχει γίνει αποδέκτης δεκάδων τηλεφωνημάτων

και ηλεκτρονικών μηνυμάτων από συναδέλφους μας, οι οποίοι

αριθμός αιτημάτων (περί τις 90 μη υπηρεσιακές αναφορές), για άγνωστο προς αυτούς λόγους, φέρεται να μην έχουν ακόμη προωθηθεί ιεραρχικά προς τον αρμόδιο προς έγκριση φορέα (1η Στρατιά), αν και έχουν ήδη περάσει τριάντα (30) ημέρες από την κατάθεσή τους, σε αντίθεση με όμοιες ενέργειες Μονάδων Υποστήριξης (υπαγόμενες διοικητικά στην ΑΣΔΥΣ), οι συνάδελφοι των οποίων έλαβαν την υπόψη άδεια μετά από ότι μεγάλος είκοσι (20) ημέρες αφότου κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε θέματα μέριμνας προσωπικού, παρακαλού- με για την παρέμβασή σας και τις δέουσες ενέργειές σας προς απεμπλοκή τυχόν προκύψαντος προβλήματος.

Η Π.Ο.Ε.Σ, προς την οποία κοινοποιείται το παρόν, παρακαλείται για την ενημέρωση της και τις, κατά κρίση, ενέργειές της.

Militaire.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης