Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Την αλλαγή του νόμου περί προμηθειών προαναγγέλει η ΝΔ! Να ΄ταν μόνο αυτό το πρόβλημα

Την αλλαγή του νόμου περί προμηθειών προαναγγέλει η ΝΔ! Να ΄ταν μόνο αυτό το πρόβλημα

Για ακόμη μία αλλαγή νόμου περί εξοπλισμών κάνει λόγο η ΝΔ.Από νόμους …να “φάνε και οι κότες”! Έχουμε ένα νόμο ανά αλλαγή υπουργού,σχεδόν! Παρόλα αυτά φθάσαμε στο σημείο να ψάχνουμε “πατέντες” για να συντηρούμε το οπλοστάσιό μας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του από το προσυνέδριο της ΝΔ, αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ,Αν.Δημοσχάκης “προτεραιότητα της ΝΔ θα είναι να αλλάξει το νομικό πλαίσιο στο χώρο των αμυντικών εξοπλισμών, που έχει γεννήσει διαφθορά. Εξετάζεται ένα νέο μοντέλο προμηθειών, το οποίο να εντάσσεται στους κόλπους των Γενικών Επιτελείων, ενώ η ΓΔΑΕΕ μπορεί να περιέλθει ως διακλαδικός φορέας υπό τον ΓΕΕΘΑ”.

Δεν νομίζουμε ότι το νομικό πλαίσιο γεννά διαφθορά… Όπως δεν νομίζουμε ότι τα διαχρονικά,διακομματικά και ανυπέρβλητα προβλήματα στον εξοπλισμό των ΕΔ οφείλονται μόνο στο νομικό καθεστώς. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο “αρρωστημένος” τρόπος με τον οποίο όλα τα κόμματα αντιμετωπίζουν το θέμα . Νόμους φτιάξαμε ,τους αλλάξαμε, τους καταργήσαμε και ψηφίσαμε άλλους, προκοπή δεν είδαμε. Μάλλον κάτι άλλο πρέπει ν΄ αλλάξει .

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης