Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Πολιτική ΤΟΥΡΚΙΑ
14/03/2016 | 09:15 (ενημερώθηκε 8 έτη πριν)
Militaire News

Ο Νταβούτογλου “απειλεί” με χερσαία επέμβαση στη Συρία και λέει …ανέκδοτα

Ο Νταβούτογλου

Όλο απειλεί με στρατιωτική επέμβαση στη Συρία ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου,γνωρίζοντας βέβαια ότι το εγχείρημα έχει τεράστιο ρίσκο. Ο Νταβούτογλου σε συνέντευξή του στο CNN και την Κριστιάν Αμανπούρ δήλωσε για μια ακόμη φορά ότι  “οι αεροπορικές και χερσαίες δυνάμεις είναι έτοιμες να πράξουν ότι περνά από το χέρι τους”. Σ΄ ότι αφορά στις αεροπορικές δυνάμεις ο Νταβούτογλου ξέρει πως ότι πετάξει προς Συρία, έχει τεράστιες πιθανότητες να καταρριφθεί άμεσα από τους Ρώσους! Γι΄ αυτό και η Τουρκία δεν έχει απογειώσει τίποτα μετά από την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους. Ας αφήσει τα νταηλίκια λοιπόν.

Ο Νταβούτογλου απαντώντας στις ερωτήσεις της Κριστιάν Αμανπούρ στο CNN International, ζήτησε πάλι “ασφαλή περιοχή”. Είπε ακόμη   πως “η Τουρκία δεν μπορεί να σηκώσει μόνη της όλο αυτό το βάρος. Έχουμε ανάγκη από μια ολοκληρωμένη στρατηγική επίθεσης με ένταξη σε αυτή των αεροπορικών και χερσαίων δυνάμεων. Η Τουρκία σε αυτό το θέμα είναι έτοιμη να κάνει ότι περνά από το χέρι της”.

Η συνέντευξη έκλεισε μ΄ ένα…ανέκδοτο από τον Νταβούτογλου.

Απαντώντας σε ερώτηση της Αμανπούρ σχετικά με την ελευθεροτυπία στην Τουρκία είπε πως  “η ελευθεροτυπία αποτελεί για μένα κόκκινη γραμμή”!!!

Militaire.gr

                                                                                             

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης