Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
27/09/2017 | 15:39
Militaire News

Ο Δαβάκης ζητά ενημέρωση για την επένδυση στος Φλέβες

Ο Δαβάκης ζητά ενημέρωση για την επένδυση στος Φλέβες

 Ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας και π. υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Θανάσης Δαβάκης, με Ερώτηση που κατέθεσε προς τον αρμόδιο υπουργό, κ. Πάνο Καμμένο,ζητά ενημέρωση για την επένδυση στις Φλέβες,που έχει ανακοινωθεί από το ΥΠΕΘΑ. 

Ο κ.Δαβάκης σε δήλωσή του υπενθυμίζει ότι η πρόταση  από φορέα με έδρα τη Μέση Ανατολή για πραγματοποίηση μεγάλης επένδυσης στις Φλέβες,έχει ανακοινωθεί από τις 12/4/2016. Σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί  υπάρχει πρόταση από φορέα με έδρα το Αμπού Ντάμπι για την πραγματοποίηση επένδυσης ύψους αρκετών δισεκατομμυρίων, η οποία μάλιστα αναμενόταν να αποδίδει κάθε έτος περί τα 100 εκατομμύρια ευρώ απευθείας στον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού.

Στη δήλωσή του ο κ.Δαβάκης αναφέρει ότι “παρά το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει και παρά το δημόσια εκπεφρασμένο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τις μεγάλες επενδύσεις, φαίνεται να μην έχει υπάρξει κάποια νεότερη εξέλιξη.

Λαμβάνοντας υπ’ όψη τη – σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Καμμένου – μεγάλη αξία της πρότασης, την πιθανότητα δημιουργίας χιλιάδων θέσεων εργασίας και τη σημασία της για τον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού, καταθέσαμε σήμερα Ερώτηση προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την οποία ζητούμε ενημέρωση για την πορεία της συγκεκριμένης επένδυσης”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης