Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα
29/06/2017 | 13:41
Militaire News

Τι είπε ο ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσας για τη χρησιμοποίηση των ΕΔ στην αποκομιδή σκουπιδιών

Τι είπε ο ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσας για τη χρησιμοποίηση των ΕΔ στην αποκομιδή σκουπιδιών

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξη που παραχώρησε, στον ΣΚΑΪ, απέφυγε να απαντήσει μ΄ ένα όχι στο ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις για την αποκομιδή των σκουπιδιών.

Τι είπε ο κ.Βίτσας:

 Ας περιμένουμε το καλύτερο. Η κυβέρνηση από τη δική της μεριά ψήφισε μια νομοθετική ρύθμιση, μπαίνουμε σε μια διαγωνιστική διαδικασία, για μόνιμες προσλήψεις και ως τότε καλύπτονται οι συμβασιούχοι, τουλάχιστον μέχρι τον Μάρτιο του 2018 και παίρνουν μοριοδότηση και αφαιρείται το ηλικιακό όριο. Δεν μπορεί κανείς να υπερβεί τη συνταγματική νομιμότητα. Δεν μπορείς να πεις ότι όλοι αυτοί που είναι συμβασιούχοι μετατρέπονται με μια κυβερνητική απόφαση σε μόνιμους.

Σε αυτό το επίπεδο, στο βαθμό που δεν θα λυθεί το πρόβλημα, εγώ θέλω να λυθεί, θα αξιοποιηθούν όλα τα μέτρα ώστε να υπάρξει περιφρούρηση της δημόσιας υγείας. Ο Στρατός, αυτοβούλως δεν κάνει τίποτα. Περιμένουμε να παρθεί μια λογική απόφαση. Ας βρει ένα τρόπο η συνδικαλιστική ηγεσία να τελειώσει η κατάσταση και να μην υφίσταται ταλαιπωρία-τιμωρία η κοινωνία από πράξεις που συνειδητά ή ασυνείδητα δημιουργούν αδιέξοδα.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη χρησιμοποιηθεί αυτή η απεργία και θα πρότεινα να μη χρησιμοποιηθεί στη βάση της λογικής ότι ‘’ας βρούμε μια ευκαιρία να χτυπήσουμε την κυβέρνηση’’.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης