Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
28/04/2024 | 16:37 (ενημερώθηκε 3 εβδομάδες πριν)
Militaire News

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το κανάλι που δείχνει live τον αγώνα της Super League

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το κανάλι που δείχνει live τον αγώνα της Super League
Φωτογραφία KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ώρα για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Είναι το ντέρμπι «δικεφάλων» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στην 8η αγωνιστική των play offs της Super League.

Η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βήμα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League και για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ, την Κυριακή των Βαΐων (28/04), αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ύστερα από 33 αγωνιστικές στη Super League, η ΑΕΚ είναι στην κορυφή της κατάταξης με 75 βαθμούς και την ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με 71, ο ΠΑΟΚ με 68, ο Ολυμπιακός με 67, ο Άρης με 49 και η Λαμία με 35 βαθμούς, αντίστοιχα. Επισημαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Στην προηγούμενη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, ο ΠΑΟΚ υπέπεσε σε γκέλα στην έδρα της Λαμίας αφού παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στην τοπική ομάδα. Απεναντίας, η ΑΕΚ έκανε άλμα τίτλου στην «OPAP Arena» αφού επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-0.

Πού δείχνει live τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Διαιτητής της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ έχει ορισθεί ο Ρόμπερτ Σρέντερ από τη Γερμανία, με βοηθούς του τους συμπατριώτες του, Νόρμπερτ Σβεν Γκρουτζίνσκι και Γιαν Κλέμενς Νάιτσελ Πέτερσεν. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας και στο VAR θα βρίσκονται οι Τίμο Γκέραχ (Γερμανία) και ο Ηλίας Κωνσταντίνου.

Η σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ για την όγδοη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League έχει ορισθεί στο γήπεδο της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη για τις 19:30.

Η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ μεταδίδεται live από το κανάλι NOVA SPORTS PRIME.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης