Υποστηριξε το militaire

«Καμία εμπιστοσύνη στο Μαξίμου για τα ελληνοτουρκικά»! Γιατί ανησυχεί ο Γ.Τσίπρας

Militaire News

Καμία απολύτως εμπιστοσύνη στο Μέγαρο Μαξίμου για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα ελληνοτουρκικά και τη στάση της χώρας στις κρίσεις της Ουκρανίας και της Μέσης Ανατολής. Αυτή είναι η θέση του κ.Γιώργου Τσίπρα, υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Ο κ.Τσίπρας εκφράζει την ανησυχία του ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους συμμάχους και την Τουρκία, το «στρατιωτικό αποτύπωμα» των νησιών του Αιγαίου, με αντάλλαγμα -όπως θέλει να πιστεύει η κυβέρνηση- μιας «ελληνοτουρκικής ρύθμισης».

Μπορεί να είναι τόσο αφελείς οι κυβερνώντες στην Αθήνα; Ο κ.Τσίπρας δεν δέχεται την εξήγηση της αφέλειας…

Το δεδομένο είναι ότι οπλικά συστήματα και πυρομαχικά φεύγουν από τα νησιά και δεν αντικαθίστανται.

Ο κ.Τσίπρας μιλά για την αμυντική βιομηχανία. Την ελληνική και όχι την ευρωπαϊκή αν και η πρώτη μπορεί να εκμεταλλευθεί τη δεύτερη.

Τέλος απαντά σε ερωτήσεις για το Ιράν και τη σχέση που είχε «χτιστεί» το 2015, όταν η Τεχεράνη είχε διευκολύνει την Ελλάδα σε θέματα τροφοδοσίας πετρελαίου. Αυτή η σχέση γκρεμίστηκε με εκκωφαντικό τρόπο από τον κ.Μητσοτάκη.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης