Υποστηριξε το militaire
Videos Άμυνα
19/04/2024 | 11:54 (ενημερώθηκε 2 εβδομάδες πριν)
Militaire News

«Και τι να κάνουμε πόλεμο» η «αντίδραση» της κυβέρνησης στις τουρκικές προκλήσεις! Βίντεο με τον Μάκη Βορίδη…

«Και τι να κάνουμε πόλεμο» η «αντίδραση» της κυβέρνησης στις τουρκικές προκλήσεις! Βίντεο με τον Μάκη Βορίδη...
Δεύτερη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή το δημοσίευμα του "Βήματος της Κυριακής" για αλλοίωση των διαλόγων του σταθμάρχη της Λάρισας με τους μηχανοδηγούς το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, όταν και συνέβη η πολύνεκρη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024. Την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Ε και τι να κάνουμε πόλεμο», η αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης στις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις! Η «αντίδραση» εκφράστηκε και από τον υπουργό Επικρτατείας Μάκη Βορίδη, όταν ρωτήθηκε στο Open για όσα κάνει και λέει η Τουρκία. Το να μην γίνει -για παράδειγμα- η συνάντηση Μηητσοτάκη-Ερντογάν δεν περνά από το μυαλό του Μάκη Βορίδη, ούτε από την υπόλοιπη κυβέρνηση.

Είναι λογικό…Όταν έχεις «καταπιεί» 82 ημέρες με το Oruc Reis να κάνει «τσάρκες» σε ύδατα ελληνικών συμφερόντων , λέγοντας ότι «το παίρνει ο αέρας», μπορείς εύκολα να «καταπιείς» δηλώσεις ευθείας αμφισβήτησης της κυριαρχίας σου…

Δεν παραβλέπουμε τη συγκλονιστική ανοχή που απολαμβάνει ακόμη αυτή η κυβέρνηση εκφράζοντας τέτοιες θέσεις…Μένει να διαπιστωθεί αν η ανοχή αυτή υπάρχει και στην κοινή γνώμη.

Η συνέντευξη Βορίδη στο Open για να διαπιστώσετε αν είμαστε υπερβολικοί ή αν πράγματι κάτι δεν πάει καθόλου καλά…

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης