Υποστηριξε το militaire

Άνεμοι πολέμου στη Μέση Ανατολή, κι άλλα μαύρα σύννεφα στην ελληνική οικονομία-Κώστας Μελάς

Militaire News

Η κρίση στη Μέση Ανατολή και η όποια κλιμάκωση της ,απειλεί σοβαρά την Ελλάδα και δεν αναφερόμαστε σε κίνδυνο στρατιωτικό. Η ασθενής ελληνική οικονομία δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι μπορεί να αντέξει δυσμενείς εξελίξεις στην περιοχή.

Ο Οικονομολόγος και διδάκτορας (Ph.D) του τμήματος Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στα Διεθνή Νομισματικά, Κώστας Μελάς εξηγεί λεπτομερώς και με απολύτως κατανοητό τρόπο ακόμη και για όσους δεν έχουμε γνώσεις οικονομικών, ποιοι είναι οι κίνδυνοι που βρίσκονται ενώπιον μας.

Ο κ.Μελάς σχολιάζει όσα λέγονται περί «θωρακισμένης οικονομίας» και δεν θεωρεί σωστή την επανάπαυση στη ρύθμιση του χρέους μέχρι το 2032. Μέχρι τότε όπως λέει πολλά απρόβλεπτα μπορούν να συμβούν.

Μιλά για την έκρηξη του real estate στην Ελλάδα. Παρουσιάζεται ως …επένδυση αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια φούσκα που όπως όλες οι φούσκες είναι επικίνδυνο να σκάσει.

Εξηγεί από που προέρχονται όλα αυτά τα χρήματα που πέφτουν στην οικοδομή.

Κρούει κώδωνα κινδύνου για την ακρίβεια και για την αγοραστική δύναμη των Ελλήνων πολιτών θεωρώντας πολύ πιθανό τον επόμενο χρόνο να μας προσπεράσει και η Βουλγαρία που σήμερα είναι τελευταία στη σχετική λίστα. με προτελευταία την Ελλάδα.

Για όλα αυτά ο κ.Μελάς επικαλείται μεταξύ άλλων και τα στοιχεία που υπάρχουν στην έκθεση του κ.Στουρνάρα.

Γυρνώντας πίσω αναφέρεται σε μία εγκληματική όπως αποδείχτηκε δήλωση Σημίτη, την οποία ακόμη την πληρώνουμε.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV