Υποστηριξε το militaire
Breaking News Άμυνα Απόστρατοι Πρώτη Γραμμή
10/01/2017 | 06:50 (ενημερώθηκε 7 έτη πριν)
Militaire News

Η παραίτηση Ζιαζιά η αποστρατεία Γκίνη και ο “στρατός-αστυνομία”!

Η παραίτηση Ζιαζιά η αποστρατεία Γκίνη και ο

Η παραίτηση του Στρατηγού Κωνσταντίνου Ζιαζιά από τη θέση του Α/ΓΕΣ λόγω των κρίσεων στο Στρατό Ξηράς, εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις. Τα όσα έχει πει ο Στρατηγός Ζιαζιάς σ΄ όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του έχουν καλύψει επαρκώς το ζήτημα…

Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη απόψεις που υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε κανένα απολύτως ζήτημα παρέμβασης στις κρίσεις εκείνο το καλοκαιρινό βράδυ τον Ιούλιο του 2012.

Δεν πρόκειται να επεκταθούμε στην ανούσια πλέον συζήτηση, γιατί νομίζουμε ότι άπαντες έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους κι έχουν τις απόψεις τους.

Το ερώτημα που θέλουμε να θέσουμε κι όποιος μπορεί -υπάρχουν πολλοί-  να μας απαντήσει:

Γιατί λίγους μήνες μετά –ΜΟΛΙΣ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ–  ο διάδοχος του κ.Ζιαζιά, ο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ από κάθε άποψη Στρατηγός Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Γκίνης ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ. Το γεγονός ότι ο κ.Γκίνης έχει επιλέξει να μην πει κουβέντα δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε τι έγινε στο παρασκήνιο.

Ας αφήσουν λοιπόν όλοι οι εμπλεκόμενοι το παρελθόν. Δεν είναι ευχάριστο και δεν είναι και επικοδομητικό να το “σκαλίζουμε”.

ΥΓ. Για να μην ξεχνιόμαστε: Δύο Αρχηγοί Γενικών Επιτελείων εκείνης της εποχής, ο Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης και ο Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Γκίνης ΔΗΜΟΣΙΑ και ΕΠΩΝΥΜΑ έχουν θέσει ζήτημα επιχείρησης χρησιμοποίησης των ΕΔ σε αστυνομικά καθήκοντα. ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕ να τους διαψεύσει. Άπαντες κάνουν ότι …δεν έχουν ακούσει τίποτα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης