Υποστηριξε το militaire
Κοινωνία
08/01/2024 | 01:19
Militaire News

Βαθμολογία Superleague: Στην κορυφή ο ΠΑΟ, στο +8 από τον Ολυμπιακό

Βαθμολογία Superleague: Στην κορυφή ο ΠΑΟ, στο +8 από τον Ολυμπιακό
CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 /ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΡΣΕΙΓ. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI).

Βαθμολογία Super League. Επιστροφή στην κορυφή για τον Παναθηναϊκό με τη νίκη επί του Παναιτωλικού και την ήττα του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο ΠΑΟ είναι ξανά μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της SuperLeague.

Στο ντέρμπι του Φαλήρου νίκησε η ΑΕΚ που έφυγε με τους βαθμούς (1-2) επί του Ολυμπιακού. Πλέον είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση και στο -2 από τον πρώτο Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες απομακρύνθηκαν κι άλλο από την κορυφή (-8 βαθμούς).

Η ΑΕΚ μπήκε με γκάζι στην αναμέτρηση και λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου βρήκε δίχτυα με την εντυπωσιακή καρφωτή κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία. Και πριν κοπάσουν οι πρώτοι πανηγυρισμοί, στην Ένωση πανηγύρισαν το 0-2 που πέτυχε ο Τσούμπερ, δίνοντας προβάδισμα νίκης.

Προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός αντέδρασε και μείωσε με το τέρμα του Μασούρα. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ήταν πιο επιθετικός αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Ο Μασούρας βρήκε και πάλι δίχτυα αλλά το γκολ δεν μέτρησε: Σύμφωνα με το VAR ο σκόρερ έκανε το κοντρόλ με το χέρι.

Η ΑΕΚ είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Πινέδα και 2-3 ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη πριν το τελικό σφύριγμα. Το 1-2 που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός πήρε δώρο από τον Αρη, ο οποίος επικράτησε με 2-1 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης του ΠΑΟΚ με τα γκολ του Σουλεϊμάνοφ και του Σαβέριο στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Δικέφαλος του Βορρά, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν θύμισε την ομάδα που γνωρίσαμε.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό μέχρι και το 7ο λεπτό των καθυστερήσεων. Αλλά το «τριφύλλι» πήρε τελική την πολύτιμη νίκη με 2-1 και απολαμβάνει εκ νέου την πρώτη θέση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE)

1. Παναθηναϊκός 40
2.ΑΕΚ 38
3.ΠΑΟΚ 38
4. Ολυμπιακός 32
5. Αρης 27
6. Αστέρας Τρίπολης 23
7.Ατρόμητος 22
8. Λαμία 20
9. ΟΦΗ 15
10. Πανσερραϊκός 15
11. Παναιτωλικός 14
12. Βόλος 14
13. ΠΑΣ Γιάννινα 12
14. Κηφισιά 12

*Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί 1 βαθμός.
**Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Λαμία έχουν ματς λιγότερο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης