Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
07/12/2023 | 12:50
Militaire News

Ο «σφιγμένος» -στις φωτογραφίες- Δένδιας συνάντησε τον Τούρκο ομόλογο του στη ΛΑΕΔ

Ο «σφιγμένος» -στις φωτογραφίες- Δένδιας συνάντησε τον Τούρκο ομόλογο του στη ΛΑΕΔ
Συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια με τον ομόλογό του της Τουρκίας Yasar Guler, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023. (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας συναντήθηκε στη ΛΑΕΔ με τον Τούρκο ομόλογο του Γιασάρ Γκιουλέρ. Στις φωτογραφίες ο κ.Δένδιας, μετά από τη «χαμογελαστή» υποδοχή εμφανίζεται λίγο βλοσυρός. Δεν γνωρίζουμε αν είναι επιλογή μετά από συμβουλές «επικοιονωνιολόγων», γιατί το ίδιο «ύφος» παρατηρούμε ότι έχει και ο κ.Γεραπετρίτης κάθε φορά που φωτογραφίζεται με Τούρκο. Αυτά όμως είναι ανούσια. Η ουσία είναι τι συζητήθηκε εντός της ΛΑΕΔ και τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της Ελλάδας.

Συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια με τον ομόλογό του της Τουρκίας Yasar Guler, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023.
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ακόμη και λίγα 24ωρα πριν ο Ερντογάν πατήσει το πόδι του στην Αθήνα, δεν έλειψαν οι προκλητικές δηλώσεις αλλά και ενέργειες από την Τουρκία δεν έλειψαν. Η Τουρκία δεν έχει κάνει ούτε βήμα πίσω απ΄  όσα απαιτεί παρανόμως στο Αιγαίο. Ακόμη και ο μηδενισμός των παραβιάσεων στον εναέριο χώρο μάλλον δεν έχει επιτευχθεί χωρίς αντάλλαγμα.

Συνεπώς η θέση του κ.Δένδια δεν είναι εύκολη. Ως «αιώνιος δελφίνος», γνωρίζει ότι αν όσα αποφασιστούν από το Μέγαρο Μαξίμου για τα ελληνοτουρκικά, θα τον συμπαρασύρουν στον «πάτο». Εκτός αν μας πουν ότι και με τα ελληνοτουρκικά «ουδείς ασχολείται».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης