Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
29/11/2023 | 15:25
Militaire News

Ο Α/ΓΕΕΘΑ, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας και ο Βελουχιώτης!

Ο Α/ΓΕΕΘΑ, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας και ο Βελουχιώτης!

Τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Α/ΓΕΕΘΑ Κώστας Φλώρος. Ένας από τους πιο σοβαρούς ιεράρχες μας . Είναι ο Μητροπολίτης που όταν τον είχε επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του  είχε κάνει δώρο κορνίζα με την ιστορική φωτογραφία του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη κατά την είσοδό του στη Λαμία, μαζί με τον π. Γερμανό, τον παπα-Ανυπόμονο. Και τι δεν είχαν γράψει τότε τα φιλικά προς τη ΝΔ μέσα ενημέρωσης…

 

Τώρα θα πείτε ποιο είναι το περίεργο στην είδηση; Όπως και να το κάνουμε προκαλεί εντύπωση πως το επιτελείο του Α/ΓΕΕΘΑ έβαλε στο πρόγραμμα τον Μητροπολίτη που …άγγιξε φωτογραφία με τον Βελουχιώτη. Το λέμε αυτό ,γιατί συνεργάτες του Α/ΓΕΕΘΑ , έχουν αποκαλέσει «συριζαίϊκα σκουπίδια», δημοσιογράφους που έτυχε να έχουν διαφορετική άποψη από εκείνη του Αρχηγού τους. Περίπου τα ίδια γράφει και το «κλαμπ» των υποστηρικτών του κ.Φλώρου εδώ κι εκεί…Γνωστά αυτά…Δεν γνωρίζουμε αν ο Α/ΓΕΕΘΑ υιοθετεί αυτή τη φρασεολογία, γιατί δεν έχουν περάσει δα και τόσα χρόνια από την εποχή που άκουγε, μαζί με τον κ.Στεφανή αντάρτικα τραγούδια στη ΛΑΕΔ.

Ο κ.Φλώρος όχι μόνο δεν πρέπει να έχει κάποιο θέμα με τον ΣΥΡΙΖΑ ,αλλά θα έπρεπε κανονικά να ζητήσει από τον Μητροπολίτη Συμεών να ανάψει ένα κεράκι για τον Αλέξη Τσίπρα, αφού επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ «έλαμψε το αστέρι του» και έτσι προωθήθηκε μέχρι τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης