Υποστηριξε το militaire
Άμυνα ΠΝ
19/11/2023 | 05:35 (ενημερώθηκε 6 μήνες πριν)
Militaire News

«Βυθίσατε το ΒΕΛΟΣ»! Ποιος έχει δώσει τέτοια εντολή;

«Βυθίσατε το ΒΕΛΟΣ»! Ποιος έχει δώσει τέτοια εντολή;

«Βυθίσατε το ΒΕΛΟΣ»! Υπάρχει κάποιος που έχει δώσει τέτοια εντολή; Τι άλλο μπορούμε να υποθέσουμε για όσα γίνονται με το ιστορικό αντιτορπιλικό; Ποιος ή ποιοι επιδιώκουν τη βύθιση του;

Φωτογραφίες και βίντεο από τον Γιάννης Νικήτα και το defensereview:

 

Το θέμα είναι γνωστό…Το αντιτορπιλικό ΒΕΛΟΣ ρυμουλκήθηκε στη Θεσσαλονίκη, υποτίθεται για λίγο, προκειμένου να μπορούν να το επισκεφθούν και οι πολίτες της συμπρωτεύουσας. Το «ξέχασαν» εκεί , δεμένο σε ένα σημείο που οι καιρικές συνθήκες το απειλούν διαρκώς με βύθιση. Υπάρχει διαταγή του ΓΕΝ από την εποχή Αρχηγίας Πετράκη που αναφέρει πως κάθε φορά που υπάρχουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες το ΒΕΛΟΣ πρέπει να ρυμουλκείται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Δεν εφαρμόζεται και δεν εφαρμόστηκε πριν ξεκινήσει η κακοκαιρία χθες. Προβλέψιμη κακοκαιρία ,όπως και στο Στεφανοβίκειο για να μην ξεχνιόμαστε.

Ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έγραψε στο twitter:

 

Το ΒΕΛΟΣ φαίνεται ότι είναι κι αυτό θύμα μιας επικίνδυνης προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη πολλά χρόνια. Τα κεφάλαια της ιστορίας μας που είναι γραμμένα από όλους τους Έλληνες πρέπει να εξαφανιστούν! Κάθε ιστορική στιγμή που ένωσε όλους τους Έλληνες πρέπει να αποδομηθεί και να σβηστεί από τη μνήμη μας. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ούτε λίγο, ούτε πολύ διχαστικό το ΕΑΜ, αυτές τις ημέρες ξαναζήσαμε μέσα από τη σαπίλα που υπάρχει σε «γωνιές» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης την προσπάθεια απαξίωσης του Πολυτεχνείου και τώρα το ΒΕΛΟΣ, το πλήρωμα του οποίου δεν αποτελείτο από «επικίνδυνους κομμουνιστές» ως γνωστόν. Πατριώτες, Δημοκράτες το αποτελούσαν και αυτό ακριβώς είναι που ενοχλεί. Γι΄ αυτό και η απόλυτη αδιαφορία για την τύχη του ιστορικού αντιτορπιλικού.
Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν η ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού θα δεχτεί να χρεωθεί την ντροπή της βύθισης του…

Καυστικός ο Κ.Γκορτζής μέλος του θρυλικού πληρώματος του ΒΕΛΟΥΣ

Ο Θοδωρής Δρίτσας έγραψε στο facebook:

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης