Υποστηριξε το militaire

«Κόκκινος συναγερμός» στις Ένοπλες Δυνάμεις από τσουνάμι παραιτήσεων! Δημήτρης Μεθενίτης

Militaire News

Κανονικά στην κυβέρνηση και στο ΥΠΕΘΑ θα έπρεπε να έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να έχουν ζητήσει άμεσα εξηγήσεις. Οι παραιτήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ξεφύγει από κάθε όριο και η κατάσταση είναι χειρότερη ακόμη και από την εποχή των μνημονίων! Αυτά αποδεικνύονται με επίσημα στοιχεία και αριθμούς που παρουσιάζει στο militaire channel ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στραττιωτικών Δημήτρης Μεθενίτης!

Οι παραιτήσεις στο ΠΝ έχουν αυξηθεί κατά 115% σε σχέση με το 2015! Τρομακτική και η «ποιοτική» τους αναβάθμιση.

Αν στο φαινόμενο των μαζικών παραιτήσεων προσθέσουμε την απροθυμία των νέων να ενταχθούν στις ΕΔ ,είτε ως ΕΠΟΠ, είτε μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων ,τότε η κατάσταση μπορεί να χαρακτηριστεί εφιαλτική!

Όχι το πρόβλημα μας δεν είναι οι εξοπλισμοί και στην κυβέρνηση μπορεί να παριστάνουν ότι δεν βλέπουν το πρόβλημα, αλλά αυτό δεν απαλλάσσει κανέναν από τις ευθύνες τους.

Δείτε τα όσα καταθέτει ο Δημήτρης Μεθενίτης για να καταλάβετε πόσο σοβαρή είναι πλέον η κατάσταση.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης