Υποστηριξε το militaire

«Είναι ηλίθιο να κατηγορείς το ηφαίστειο γιατί εξερράγη»! Γ.Βαρουφάκης για τη Γάζα

Militaire News

Η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ βρίσκεται στην Αθήνα και κάνει ανακοινώσεις για το ψηφιακό ευρώ! Δεν μπορεί να μη διαβάσεις την είδηση και να μην πάει το μυαλό σου σε έναν άνθρωπο: ο Γιάνης Βαρουφάκης γραμματέας του ΜέΡΑ25 έχει δεχτεί ανελέητες επιθέσεις κάθε φορά που άρθρωσε τη λέξη «ψηφιακό» για οτιδήποτε, όχι μόνο για νόμισμα!

Είναι η Κριστίν Λαγκάρντ στη γραμμή Βαρουφάκη; Απαντά ο ίδιος και εξηγεί τι εξαγγέλει η κα. Λαγκάρντ, με την οποία είχε καλή σχέση. «Μου έλεγε πάντα ότι έχω δίκιο αλλά αν ήθελα να παραμείνω στην πολιτική , θα έπρεπε να δεχτώ τα μνημόνια», λέει περιγράφοντας συνοπτικά τη σχέση του με την σημερινή πρόεδρο του ΔΣ της ΕΚΤ.

Ο κ.Βαρουφάκης απαντά σε ερωτήματα για την επενδυτική βαθμίδα και με κατηγορηματικό τρόπο λέει ότι «είναι κάτι πολύ κακό για τους Έλληνες πολίτες». Αναλύει γιατί και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η «αναβάθμιση» μας θα φέρει νέες περικοπές και βάρη για τους πολίτες για να …μην χάσουμε την «επενδυτική βαθμίδα»!

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 απαντά με πολύ καθαρό τρόπο στα ερωτήματα για όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή. Οι απαντήσεις του δεν είναι ουδέτερες ,γιατί όπως λένε κάποιοι δεν είναι εποχή να ΄μαστε ουδέτεροι, αλλά δίκαιοι. Όπως επισημαίνει  αρνείται να υπηρετήσει την υποκρισία της καταδίκης των δυτικών που είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για «το οικόπεδο μέσα στο οποίο πέταξαν εκατομμύρια ανθρώπους στη Γάζα». Όπως λέει η Δύση με τη συμπεριφορά της είναι σαν να λέει στους Παλαιστίνιους «πεθάνετε ήσυχα στη Γάζα και μη μας ενοχλείτε».

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV