Υποστηριξε το militaire

Η «μετάλλαξη του πολέμου»! Τα εξοπλιστικά μαθήματα από τη Χαμάς που η Ελλάδα περιφρονεί! Κ.Γρίβας

Militaire News

Τα όσα έγιναν στο Ισραήλ με την επίθεση της Χαμάς αποτελούν ένα ακόμη «μάθημα εξοπλισμών» που η Ελλάδα αρνείται να «διαβάσει». Ότι το 2023 οι ελληνικές κυβερνήσεις συνεχίζουν να επιλέγουν και να αγοράζουν πανάκριβους εξοπλισμούς με τη λογική της δεκαετίας του 80 -για να μην πάμε και πιο πίσω- εκπλήσσει. Γιατί είναι ακατανόητος ο λόγος για τον οποίο οι Έλληνες πολιτικοί αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. Η δικαιολογία της «εξοπλιστικής διπλωματίας» που επιβάλλει συγκεκριμένες επιλογές είναι φθηνή και όπως αποδείχτηκε κάποιες φορές και ύποπτη.

Η Χαμάς με …ανεμόπτερα και «φθηνά» οπλικά συστήματα εξευτέλισε το παντοδύναμο στρατιωτικά Ισραήλ, όχι με ένα στιγμιαίο χτύπημα, αλλά πατώντας στο έδαφος του για τουλάχιστον 48 ώρες.

Την αλλαγή φιλοσοφίας στον εξοπλισμό της χώρας την έχει επισημάνει πολλά χρόνια τώρα ο καθηγητής Γεωπολιτικής της ΣΣΕ Κωνσταντίνος Γρίβας. Τα έχει πει , τα έχει γράψει σε άρθρα και σε βιβλία, έχει δικαιωθεί αμέτρητες φορές από τα γεγονότα, αλλά παρακολουθεί κι αυτός άναυδος το πολιτικό μας σύστημα να επιμένει σε πανάκριβες και τελικά αναποτελεσματικές εξοπλιστικές επιλογές.

Ο κ.Κωνσταντίνος Γρίβας μιλά στο militaire channel για την «μετάλλαξη του πολέμου» που αρνούμαστε να καταλάβουμε.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης