Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
13/10/2023 | 09:15 (ενημερώθηκε 7 μήνες πριν)
Militaire News

Η Καθημερινή σχολιάζει το διαζύγιο της ΝΔ με την πολιτική με αφορμή τη νίκη Χαρδαλιά…

Η Καθημερινή σχολιάζει το διαζύγιο της ΝΔ με την πολιτική με αφορμή τη νίκη Χαρδαλιά...
Φωτογραφία ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Η ΝΔ επί Κυριάκου Μητσοτάκη δύσκολα μπορεί να προσδιοριστεί πολιτικά…Υπάρχει πολιτική εκτός από επικοινωνία στην «στρατηγική» της; Η απάντηση όχι από εμάς, αλλά από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που σχολίαασε τη νίκη Χαρδαλιά, από τον πρώτο μάλιστα γύρο των Περιφερειακών εκλογών…Οι επιλογές προσώπων που περιγράφει η εφημερίδα προφανώς εγκρίθηκαν από τη ψήφο των πολιτών, που έχουν τη δική τους ευθύνη.

Το δημοσίευμα:

Στον κεντρικό τομέα: ένας ηθοποιός, ένας πρώην «καμένος» τηλε-δικηγόρος, ένας πρώην τερματοφύλακας. Στον βόρειο τομέα: ένας τηλεσεξολόγος. Στον δυτικό τομέα: ένας πρώην παίκτης του «Survivor». Στον νότιο τομέα: μια πρώην άλτρια που σταδιοδρόμησε στα ριάλιτι σόου, ένας κικ μπόξερ, μια πρώην γυμνάστρια, μια παλιά δόξα της ποπ, ένας πρώην μπασκετμπολίστας.
Η νίκη του Νίκου Χαρδαλιά ήταν άνετη. Αλλά με αυτό τον θίασο πιο εύκολα θα στήσει τηλεοπτική εκπομπή παρά περιφερειακό συμβούλιο. Για την ακρίβεια, αυτό δεν θα είναι πολιτικό σώμα, αλλά υπηρεσία ανακύκλωσης ξεθωριασμένης διασημότητας – καθώς οι περισσότεροι «αναγνωρίσιμοι» που εξελέγησαν, διασώζουν έτσι μετά βίας την αναγνωρισιμότητά τους. Θα μπορούσε τουλάχιστον να μετονομάσει τον συνδυασμό σε «Αττική, έχεις ταλέντο».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης