Υποστηριξε το militaire
13/10/2023 | 05:15

«Θα πάμε στη Χάγη με Έλληνα πρωθυπουργό που μιλά ήδη για υποχωρήσεις»; Α.Λατινοπούλου

Militaire News

Φωνή Λογική έχει ονομάσει το κόμμα της η κυρία Αφροδίτη Λατινοπούλου. Ωστόσο οι απόψεις της όπως εκφράζονται στις δημόσιες παρεμβάσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν προκαλέσει πάρα πολλές φορές εντονότατες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια. Μία απ΄  αυτές οδήγησε και στο «πολιτικό διαζύγιο» της με τη ΝΔ όπου «μεγάλωσε» κομματικά.

Οι αναζητήσεις συνεργασιών στο χώρο «δεξιά» της ΝΔ δεν είχαν αποτέλεσμα κι έτσι προχώρησε στην ίδρυση της Φωνής Λογικής.

Απορρίπτει τον προσδιορισμό «ακροδεξιά» και υποστηρίζει ότι οι θέσεις που εκφράζει για κοινωνικά ζητήματα -ομόφυλα ζευγάρια, μεταναστευτικό,γυναικοκτονίες κλπ-  δεν την κατατάσσουν στην ακροδεξιά. Πως αυτοπροσδιορίζεται πολιτικά;

Τι απαντά για μερικά από τα θέματα στα οποία οι τοποθετήσεις της προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων;

Ασκεί δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα τα εθνικά θέματα, ειδικά στα ελληνοτουρκικά και στην οικονομία. Παρουσιάζει ως απόλυτη καταστροφή την κυβερνητική διαχείριση στους δύο αυτούς τομείς. Υποστηρίζει ότι πάμε σε ένα τραπέζι διαπραγματεύσεων χωρίς να βάζουμε τίποτα απολύτως πάνω στο τραπέζι. Δεν μπορεί να γίνεται οποιαδήποτε συζήτηση με την Τουρκία με την Κύπρο εκτός ατζέντας. Θεωρεί ότι η Τουρκία πρέπει να κάνει ένταξη για να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ.

Τάσσεται αναφανδόν υπέρ του Ισραήλ στην κρίση της Μέσης Ανατολής και κάνει εκτενείς αναφορές στο μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και η Ευρώπη.

Νιώθει πολιτικά πιο κοντά στον Όρμπαν ή στη Μελόνι;

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης