Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
23/09/2023 | 06:00 (ενημερώθηκε 7 μήνες πριν)
Militaire News

Δημοσκόπηση Real Polls για τον ΣΥΡΙΖΑ: Το σαφές προβάδισμα Κασσελάκη

Δημοσκόπηση Real Polls για τον ΣΥΡΙΖΑ: Το σαφές προβάδισμα Κασσελάκη
Φωτογραφία ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Η πρώτη δημοσκόπηση της Real Polls που είχε δημοσιεύσει το militaire.gr για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν απολύτως εύστοχη. Το προβάδισμα 8 μονάδων που είχε προβλέψει επιβεβαιώθηκε στις κάλπες.

Η δεύτερη δημοσκόπηση που δημοσιεύσαμε χθες βράδυ εμφανίζει τον κ.Κασσελάκη να έχει εξασφαλίσει μεγάλη διαφορά από την αντίπαλο του την Έφη Αχτσιόγλου.

Μπορείτε να μελετήσετε ολόκληρη τη δημοσκόπηση ΕΔΩ

Τα ποσοστά εκλογικής επιρροής του κ.Κασσελάκη ξεκινούν από το 55,4% και φθάνουν στο 61,7%.

Η κυρία Αχτσιόγλου εμφανίζεται να έχει ποσοστά από 37,3% έως 43,5%.

Στο ερώτημα ποιον θα ψηφίσετε για νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ το 53,7% προτιμά τον κ.Κασσελάκη και το 38,4 την κυρία Έφη Αχτσιόγλου.

Στο 7% προσδιορίζονται οι αναποφάσιστοι.

Εντυπωσιακή είναι η διαφορά στην «παράσταση νίκης», δηλαδή στο ποιος έχει δημιουργήσει τη βεβαιότητα ότι θα νικήσει ακόμη και σε όσους δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν. Ο κ.Κασσελάκης έχει ποσοστό 73% και η κα. Αχτσιόγλου 16,7%.

Πολύ κοντά είναι οι δύο υποψήφιοι στο ερώτημα ποιος έχει καλύτερες θέσεις για την κοινωνία. Η κα. Έφη Αχτσιόγλου προηγείται ελαφρά με 44,3% με τον κ.Κασσελάκη να είναι πίσω με μία μονάδα στο 43,3%.

Ποιος μπορεί να ανανεώσει τον ΣΥΡΙΖΑ; Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση προτιμούν τον κ.Κασσελάκη σε ποσοστό 62,7%. Η κυρία Αχτσιόγλου έχει 27,9%.

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ; Προηγείται η κυρία Αχτσιόγλου με 38,2% και ακολουθεί ο κ.Κασσελάκης με 35,2%.

Μεγάλη η διαφορά υπέρ του κ.Κασσελάκη στο ερώτημα ποιος μπορεί να αντιπαρατεθεί τον κ.Μητσοτάκη. Προηγείται με ποσοστό 57,8% έναντι 35,1% της κυρίας Αχτσιόγλου.

Ίδια εικόνα και στο ερώτημα για το ποιος μπορεί να κάνει ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα. Ο κ.Κασσελάκης έχει ποσοστό 62% και η κυρία Αχτσιόγλου 27,4%.

Φωτογραφία ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης