Υποστηριξε το militaire
22/09/2023 | 05:25

«Αποστολή-εκδρομή θανάτου στη Λιβύη με λεωφορείο»- Αρ. Κασιδόπουλος

Militaire News

Ο άδικος χαμός των στρατιωτικών μας στη Λιβύη έχει προκαλέσει σοκ στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Η προχειρότητα με την οποία φαίνεται ότι σχεδιάστηκε η αποστολή είναι απίστευτη.

Ο Αριστείδης Κασιδόπουλος αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Στρατιωτικών, παρακολουθεί μαζί μας τα βίντεο που έχουν δημοσιοποιηθεί και τα σχολιάζει. Σχολιάζει επίσης το βίντεο που δείχνει πως πήγαν οι Τούρκοι στη Λιβύη. Γιατί εμείς κάναμε τόσα πολλά λάθη μαζεμένα; Πως οι δικοί μας στρατιωτικοί πήγαν για αποστολή στη Λιβύη με λωφορείο;

Ο κ.Κασιδόπουλος σχολιάζει και όσα έχουν δημοσιοποιηθεί για την βύθιση της βάσης της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο. Το θέμα έχει έρθει στη Βουλή όπου ελπίζουμε ότι επιτέλους θα δοθούν απαντήσεις, γιατί μέχρι τώρα ουδείς έχει συγκινηθεί για να απαντήσει σε συγκεκριμένα δημοσιογραφικά ερωτήματα.

Τα πλήγματα που έχουν υποστεί οι Ένοπλες Δυνάμεις το τελευταίο διάστημα είναι πολλά. Και γι΄  αυτό μόνο το προσωπικό τους δεν ευθύνεται.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys
booksandtoys

Δείτε επίσης