Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
12/09/2023 | 05:10 (ενημερώθηκε 8 μήνες πριν)
Militaire News

Γιατί το militaire.gr κατέθεσε αγωγή κατά διεθνολόγου

Γιατί το militaire.gr κατέθεσε αγωγή κατά διεθνολόγου

Το militaire.gr μετά από πολύμηνες «ασκήσεις υπομονής» και αφού είχε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια κατέθεσε αγωγή κατά Διεθνολόγου ,η οποία συστηματικά με κείμενα της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαξιώνει με συκοφαντικούς ισχυρισμούς το militaire.gr.

Παρά το γεγονός ότι της ζητήθηκε με εξώδικο να διορθώσει και να αποσύρει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς δεν το έπραξε. Συνεπώς δεν άφησε καμία άλλη επιλογή από το να της δώσουμε την ευκαιρία να έρθει στο δικαστήριο και να αποδείξει όσα ισχυρίζεται.

Όπως έχουμε επισημάνει και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις δεν πρόκειται να μπούμε σε «διάλογο» με όσους ξεπερνούν τα όρια της κριτικής και εισέρχονται στο πεδίο της συκοφαντίας. Το militaire.gr έχει ήδη δικαιωθεί οριστικά σε άλλη υπόθεση που εκδικάστηκε για ανάλογα δημοσιεύματα στα οποία δεν αναφερόταν το όνομα της ιστοσελίδας αλλά απλά «φωτογραφίζονταν». Το δικαστήριο παρόλα αυτά δικαίωσε το militaire.gr.

Αυτή θα είναι η στάση του militaire και για συγκεκριμένους ανώνυμους προς το παρόν λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μένει η ταυτοποίηση τους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης