Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
24/08/2023 | 05:31 (ενημερώθηκε 8 μήνες πριν)
Militaire News

«Χαρτοπόλεμος» τα εξοπλιστικά των Ενόπλων Δυνάμεων και Δένδιας-Φλώρος «πετάνε χαρταετό»!

«Χαρτοπόλεμος» τα εξοπλιστικά των Ενόπλων Δυνάμεων και Δένδιας-Φλώρος «πετάνε χαρταετό»!
Φωτογραφία ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Φωτογραφία ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Δεν είναι η πρώτη φορά  και μάλλον δεν θα είναι η τελευταία… Τουλάχιστον όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση και αυτή η στρατιωτική ηγεσία… Πίνακες με εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων «σπρώχνονται» σε μέσα ενημέρωσης κι αυτά τα δημοσιεύουν …φόρα παρτίδα!

Ποια προγράμματα προηγούνται, ποια είναι η εξέλιξη τους, πότε αναμένεται η ολοκλήρωση τους! Προσοχή δεν δημοσιεύονται πληροφορίες που είναι θεμιτό , αλλά αυτούσιοι οι πίνακες των εξοπλιστικών προγραμμάτων!

Τόσο ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας, όσο και ο «αυστηρός»  και «πυρπολητής» Α/ΓΕΕΘΑ …πετάνε χαρταετό!

Θα πείτε προς τι η έκπληξη; Εδώ ο ΥΦΕΘΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ Νίκος Χαρδαλιάς ,φωτογραφήθηκε μπροστά σε χάρτη με απόρρητα στοιχεία των ΕΔ και πριν από λίγους μήνες ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη έδειχνε στην κάμερα του Γιώργου Αυτιά και του ΣΚΑΙ εμπιστευτικό έγγραφο του ΓΕΣ!

Κατά τα άλλα …κυνηγούν τις «ξένες δυνάμεις» και τους «πράκτορες» που μας βάζουν τις φωτιές!!! Για γέλια και για κλάματα!

ΥΓ. Από τους πίνακες που δημοσιεύθηκαν προκύπτει ένα σχόλιο: αν ποτέ υπάρξει σοβαρή αντιπολίτευση στη χώρα κάποιοι θα πρέπει να εξηγήσουν τις προτεραιότητες των εξοπλιστικών. Και θα πρέπει να δώσουν πειστικές εξηγήσεις.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης