Υποστηριξε το militaire
Πολιτική
29/07/2023 | 13:39 (ενημερώθηκε 10 μήνες πριν)
Militaire News

«Ανίκανοι να προστατεύσουν ακόμη και κρίσιμες μονάδες των ΕΔ»-Γιάννης Μαντζουράνης

«Ανίκανοι να προστατεύσουν ακόμη και κρίσιμες μονάδες των ΕΔ»-Γιάννης Μαντζουράνης

Για επικίνδυνη ανικανότητα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο ο δικηγόρος και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Μαντζουράνης, μιλώντας  στον τηλεοπτικό σταθμό Attica και τους δημοσιογράφους Γιώργο Χουδαλάκη και Βούλα Κεχαγιά. Η κατηγορία της επικίνδυνης ανικανότητας αφορά στα όσα έγιναν στην 111 ΠΜ στην Αγχίαλο.

«Όταν επιτρέπουν να φτάσει η φωτιά κοντά στο στρατόπεδο που σταθμεύουν τα F16 και δεν μπορούν να τη σταματήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, η Πυροσβεστική, το σύμπαν όλο να το εμποδίσει, κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» είπε ο κ. Μαντζουράνης και κατέληξε: «Είναι μεγάλη η πολιτική ευθύνη για αυτό που συνέβη ».
Αναφερόμενος στην παραίτηση του Νότη Μηταράκη σημείωσε ότι επί της ουσίας πρόκειται περί αποπομπής τονίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να κάνει διακοπές ο υπ. Προστασίας του Πολίτη την ώρα που καίγεται όλη η χώρα».
«Η κυβέρνηση έχει ευθύνη την πρόληψη και την προστασία της ζωής και της περιουσίας. Και στο ένα και στο άλλο έχει αποτύχει», κατέληξε στην παρέμβασή του για το ζήτημα των πυρκαγιών, ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης