Υποστηριξε το militaire
12/07/2023 | 05:20

Η «φούσκα» της ελληνικής οικονομίας και ο κίνδυνος συρρίκνωσης του ελληνισμού-Γ.Βαρουφάκης

Militaire News

Τι ακριβώς σημαίνει η «σταθερότητα» την οποία υποσχέθηκε ο κ.Μητσοτάκης και οι πολίτες εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους για να την εξασφαλίσουν; Τα μαντάτα για την οικονομία δεν ήταν ευχάριστα, παραμένουν δυσάρεστα, όπως και οι προβλέψεις για όσα έρχονται.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης Γραμματέας του ΜέΡΑ25 , είναι αποδεκτός για τις οικονομικές του γνώσεις και αναλύσεις ακόμη και από όσους δεν συμφωνούν με τις λύσεις που προτείνει για να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα της ελληνικής οικονομίας.

Μιλά στο militaire channel για τα όσα με βεβαιότητα θα αντιμετωπίσουμε στο πεδίο της οικονομίας που μας αφορά όλους. Ο κ.Μητσοτάκης κατά την εκτίμηση του έχει το πολύ 2 χρόνια μπροστά του για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της οικονομικής φούσκας που δημιούργησε. Οι φούσκες πάντα «σκάνε».

Τι πραγματικά σημαίνει η «επενδυτική βαθμίδα» που είναι το πιο πρόσφατο κυβερνητικό αφήγημα;

Ο κ.Βαρουφάκης απαντά και σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την Τουρκία και τη δική της οικονομία. Αποδομεί με άνεση τα αφηγήματα όσων προβλέπουν την κατάρρευση της από 24ωρο σε 24ωρο.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 μιλά για τον κίνδυνο συρρίκνωσης του ελληνισμού αν δεν αλλάξουμε σύντομα το οικονομικό μας μοντέλο. Τα σημάδια αυτής της συρρίκνωσης είναι πλέον ορατά.

Η συζήτηση με τον κ.Βαρουφάκη προφανώς περιλαμβάνει και θέματα που έχουν να κάνουν με την πολιτική, το ΜέΡΑ25, την κεντροαριστερά και την αριστερά και την επικίνδυνη πολιτική ανισορροπία που έχει προκύψει μετά από τις τελευταίες εκλογές.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV