Υποστηριξε το militaire
Videos
21/06/2023 | 14:16 (ενημερώθηκε 11 μήνες πριν)
Militaire News

«Ομολογιών» συνέχεια…Μετά από τον κ.Σκυλακάκη και ο κ.Πλεύρης για τις δήθεν προσλήψεις στο ΕΣΥ

«Ομολογιών» συνέχεια...Μετά από τον κ.Σκυλακάκη και ο κ.Πλεύρης για τις δήθεν προσλήψεις στο ΕΣΥ

Μετά από την ομολογία Σκυλακάκη ότι δεν μπορούν οι προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ να ενταχθούν στο πρόγραμμα σταθερότητας, έρχεται σήμερα και ο Θάνος Πλεύρης πρώην υπουργός Υγείας να προσθέσει την δική του ομολογία για τα πολλά…ψεματάκια που έχει πει το κόμμα του. Η διαφορά των 20 μονάδων φαίνεται ότι επιτρέπει ένα…μάζεμα των όσων ψευδώς ειπώθηκαν και για τον ταλαίπωρο χώρο της δημόσιας υγείας τον οποίο έχουν διαλύσει.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ για τις προσλήψεις που είχαν τάξει είπε:
«Προσλήψεις υπάρχουν μια χαρά. Είναι προσλήψεις που υπάρχουν στον προγραμματισμό του υπουργείου και αναφέρεται στις αποχωρήσεις που θα γίνουν συνολικά από τον δημόσιο τομέα».

Η απάντησή του οδήγησε σε νέα ερώτηση, ότι, δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι θα επικρατήσει ο κανόνος 1 πρόσληψη για 1 αποχώρηση, οπότε, δεν μιλάει η ΝΔ για ενίσχυση του ΕΣΥ, καθώς για να προσληφθεί ένας θα πρέπει να αποχωρήσει ένας.

Εκεί, ο Θάνος Πλεύρης, προσπάθησε να μπερδέψει τα πράγματα κάνοντάς τα χειρότερα καθώς είπε ότι ο κανόνας 1 προς 1, αφορά όλο το δημόσιο πλην του ΕΣΥ.

«Στην Υγεία θα υπάρξουν επιπλέον προσλήψεις», υποστήριξε γενικώς και αορίστως χωρίς να μπορεί να στοιχειοθετήσει από πού θα προκύψουν καθώς δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα Σταθερότητας παρά μόνον στον «προγραμματισμό του υπουργείου», δήλωση που καταδεικνύει ότι όλα είναι στον αέρα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης