Υποστηριξε το militaire
15/05/2023 | 06:15

«Το κόμμα που εκφράζει το «μένουμε Ευρώπη» είναι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ»-Γιάννης Μουζάλας

Militaire News

«Υπάρχει διάθεση αλλαγής στον κόσμο, γιατί υπάρχει ανάγκη αλλαγής», λέει ο Γιάννης Μουζάλας υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νότιο τομέα της Αθήνας.

Πάντα ψύχραιμος και ειλικρινής ο κ.Μουζάλας αναγνωρίζει τον δισταγμό που υπήρχε ή υπάρχει ακόμη σε κάποιους πολίτες για το αν θα μπορέσει το κόμμα του να υλοποιήσει όσα λέει. «Νομίζω ότι το κλίμα αλλάζει», υποστηρίζει και προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν υπόσχεται πολλά, αλλά όσα λέει είναι άμεσα υλοποιήσιμα. Ότι έχουμε πει είναι μέσα στις δυνατότητες που έχει η χώρα αλλά και στο πλαίσιο της ΕΕ».

Έλεγχο στις πολυεθνικές και στα μονοπώλια και πλαφόν κέρδους είναι μερικά από τα εφαρμόσιμα όπως λέει μέτρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της Ευρώπης και του μένουμε Ευρώπη. Η ΝΔ εκφράζει έναν «βαλκανικό Τραμπισμό», λέει ο κ.Γιάννης Μουζάλας.

Κάνει εκτενή αναφορά στο έλλειμμα δημοκρατίας που επιβλήθηκε στη χώρα τα χρόνια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη. Αναφέρεται στο σκάνδαλο των υποκλοπών. Υποστηρίζει ότι οι υποκλοπές όπως και η τραγωδία στα Τέμπη έχουν ασφαλώς απασχολήσει τους πολίτες και ας υποστηρίζει η κυβέρνηση ότι δεν θα μετρήσουν στις αποφάσεις τους.

Που αποδίδει την αντοχή της κυβέρνησης σε μια σειρά υποθέσεων που χαρακτηρίστηκαν ή ήταν σκάνδαλα;

Πόσο ανησυχεί για μία νέα έξαρση στο προσφυγικό-μεταναστευτικό αν η Τουρκία οδηγηθεί σε μια περίοδο αναταραχής και αστάθειας;

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης

01/05/2024 | 14:04

Μάιος στην COSMOTE TV