Υποστηριξε το militaire
Άμυνα Άποψη
09/05/2023 | 11:10 (ενημερώθηκε 12 μήνες πριν)
Militaire News

Γιατί και «πολύ μας είναι» η θέση 107 στην κατάταξη για την ελευθερία του Τύπου

Γιατί και «πολύ μας είναι» η θέση 107 στην κατάταξη για την ελευθερία του Τύπου

Η θέση 107 στην παγκόσμια κατάταξη για την ελευθερία του Τύπου για την Ελλάδα ίσως να μας κολακεύει κιόλας κι όποιος δεν καταλαβαίνει ,μάλλον έχει μπλέξει για τα καλά την δημοσιογραφία με τις δημόσιες σχέσεις. Όσοι προσπαθούν να ασκήσουν την πρώτη ζουν το 107 ειδικά τα 4 τελευταία χρόνια. Όσοι έχουν επιλέξει να υπηρετούν το δεύτερο παριστάνοντας και δηλώνοντας ότι κάνουν «δημοσιογραφία» παριστάνουν τους έκπληκτους και τους ενοχλημένους με την αξιολύπητη θέση που έχουμε στη λίστα για την ελευθερία του Τύπου…

Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε, δημοσιογράφος πυροβολήθηκε , δημοσιογράφοι παρακολουθούνταν και δημοσιογράφοι δέχονται πάσης φύσεως επιθέσεις από «παραμάγαζα» εξουσιών επειδή δεν ακολουθούν τη «γραμμή» , δεν αναπαράγουν το «παραμύθι» και θέτουν ερωτήματα. Τις περισσότερες φορές αυτονόητα αφού όσα γίνονται στην χώρα τα τελευταία χρόνια είναι τις πιο πολλές φορές τόσο εξόφθαλμα παράτυπα ή και παράνομα.

Η προσπάθεια απαξίωσης δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης που απλά προσπαθούν να κάνουν στοιχειωδώς καλά τη δουλειά τους είναι καθημερινότητα . Έχει αποδειχτεί μάταιη και τα «παραμάγαζα» θα πρέπει να καταλάβουν ότι υπάρχει πλέον ένα σημαντικό κομμάτι της κοινής γνώμης που στηρίζει όσα μέσα θεωρεί ότι δεν «παίζουν το παιχνίδι». Στο militaire.gr ένα σημαντικό μέρος αυτού του πλήθους πολιτών είναι η κινητήρια δύναμη μας και το «καύσιμο» που μας πάει όλο και πιο ψηλά.

Το militaire.gr τηρεί σταθερή στάση σε όσες επιθέσεις έχει δεχτεί και αυτό θα συνεχίσει να πράττει.  Δεν πρόκειται να…βασανίσει τους αναγνώστες του με γραφικά ξεκατινιάσματα. Κάθε φορά που θεωρούμε ότι θιγόμαστε αντιδρούμε θεσμικά. Μέχρι στιγμής σε όλες τις περιπτώσεις δικαιωθήκαμε πανηγυρικά. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και μάλλον αυτό εκνευρίζει πολλούς. Όπως εκνευρίζει ότι δεν σηκώνουμε τηλέφωνα για να ζητήσουμε «επαφές» και να κάνουμε «δηλώσεις υποταγής» . Δεν το κάναμε στα νιάτα μας στο ρεπορτάζ δεν πρόκειται να το κάνουμε τώρα στα «γεράματα»!

Τα υπόλοιπα »θα τα βρει η υπηρεσία» που λένε στον Στρατό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης