Υποστηριξε το militaire
Militaire News

Ο κ.Σκέρτσος λέει ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να χρησιμοποιεί το VIP αεροσκάφος και πιλότους της ΠΑ στην προεκλογική του εκστρατεία

Ο κ.Σκέρτσος λέει ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να χρησιμοποιεί το VIP αεροσκάφος και πιλότους της ΠΑ στην προεκλογική του εκστρατεία
Φωτογραφία ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

 

Φωτογραφία ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Μάλλον δεν τα ξέρει καλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος τα θέματα με τα vip αεροσκάφη! Ο πληθυντικός ,γιατί η «πτωχή πλην τίμια Ελλάς» διαθέτει τρία vip αεροσκάφη και μέχρι πρόσφατα διέθετε τέσσερα! Δωρίσαμε ένα στην Κύπρο και αποδείχτηκε και ζημιάρικο!

Το militare.gr εδώ και μέρες έθιξε το θέμα. Ήταν το βράδυ της επιστροφής Ελλήνων από το Σουδάν, τους οποίους κράτησαν και κάποια ώρα μέχρι να έρθει ο πρωθυπουργός με το VIP αεροσκάφος από την Καβάλ όπου έκανε προεκλογική εκστρατεία!

Σήμερα το ieidiseis.gr γράφει ότι η χρήση του vip αεροσκάφους και κατά συνέπεια και του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας γίνεται συστηματικά από τον κ.Μητσοτάκη!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μας είπε ότι:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας και μέχρι και την επόμενη της 21ης Μαΐου μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων της χώρας».

Κάποιος να πει στον κ.Σκέρτσο ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι χαρατσώθηκαν για να πάρει η κυβέρνηση που εκπροσωπεί και νέο vip  μαζί με τα Rafale ,για να χρησιμοποιήτε σε έκτακτες περιπτώσεις .Όταν ο πρωθυπουργός ή υπουργοί πρέπει να πάνε σε κάποια σημαντική και έκτακτη συνάντηση ή αν οι εμπορικές πτήσεις δεν εξυπηρετούν με κανένα τρόπο τα ταξίδια τους. Πουθενά δεν προβλέπεται ότι τα vip αεροσκάφη και το προσωπικό της ΠΑ ,είναι στη διάθεση της ΝΔ ή οποιουδήποτε άλλου κόμματος για προεκλογική εκστρατεία!

Η αππίστευτη απάντηση Σκέρτσου:

Το καρφί Τσίπρα από την Τρίπολη
Ο Αλέξης Τσίπρας σε βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok κατά την επιστροφή του στην Αθήνα από την Τρίπολη, όπου περιόδευσε νωρίτερα,αναφέρει
«Γυρνάω από Τρίπολη, όχι με το κρατικό αεροσκάφος, με το αυτοκίνητο», αναφέρει αρχικά ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι στην Τρίπολη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε προχωρήσει «στην αναβάθμιση του δημόσιου Πανεπιστημίου», όμως «η κ. Κεραμέως τέσσερα χρόνια τώρα το έχει απαξιώσει. Με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής σχολές κλείνουν, σχολές δεν ιδρύονται».

Απάντηση Τσαπανίδου

«Ενώ οι φωτογραφίες του κρατικού αεροσκάφους από την περιοδεία Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο, ο κ. Σκέρτσος είπε πως δήθεν δεν γνωρίζει αν ισχύει», υπογραμμίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
«Ποιον κοροϊδεύει ο κ. Σκέρτσος; Βέβαια στη συνέχεια είπε με κυνισμό ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός μέχρι τις 21 Μαΐου και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Σαν να του ανήκει η χώρα!», σημειώνει και καταλήγει: «Ευτυχώς από τις 22 Μαΐου και μετά δεν θα μπορεί πια να κάνει ό,τι θέλει».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης