Υποστηριξε το militaire
Άμυνα
02/05/2023 | 10:42 (ενημερώθηκε 1 έτος πριν)
Militaire News

Που ήταν οι Αμερικανοί στην άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ; Τι δείχνουν οι φωτογραφίες

Που ήταν οι Αμερικανοί στην άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ; Τι δείχνουν οι φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες από την άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ έχουν μεγάλο ενδιαφέρον…Σε 45 φωτογραφίες που έστειλαν από το ΥΠΕΘΑ ψάχνουμε να βρούμε κάτι ,κάποιον που να δείχνει την αμερικανική συμμετοχή…Δεν βρήκαμε τίποτα και απ΄ όσα μαθαίνουμε τα αμερικανικά αεροσκάφη που έκαναν κάποιες πτήσεις στην άσκηση ,απογειώνονταν από το Αβιάνο της Ιταλίας.

Να προσθέσουμε στην «διακριτική παρουσία» των ΗΠΑ και τις δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Γιώργου Τσούνη; Όλα αυτά την ώρα που έχουμε πληρώσει πολλά δις και ετοιμαζόμαστε να πληρώσουμε κι άλλα στις ΗΠΑ για εξοπλισμούς κι έχουμε δώσει γη και ύδωρ με τη μορφή διευκολύνσεων σε όλη την Επικράτεια…

 

Να επισημάνουμε ακόμη κάτι. Από τις 45 φωτογραφίες που εστάλησαν στους δημοσιογράφους ελάσχιτες δεν έχουν τον ΥΦΕΘΑ Νίκο Χαρδαλιά και τον Α/ΓΕΕΘΑ Κώστα Φλώρο! Αν σήμερα κάποιος μπει στην ιστοσελίδα του Πενταγώνου θα διαπιστώσει ότι πρέπει να προσπεράσει 33 σελίδες (20 φωτογραφίες στην κάθε σελίδα) για να βρει μία φωτογραφία του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, μαζί με προσωπικό των αμερικανικών ΕΔ!

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης