Υποστηριξε το militaire
13/04/2023 | 21:07

«Ψήφισα και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά όχι τον Μητσοτάκη»! Ο εισαγγελέας Κανελλόπουλος «βιτρίνα» του Κασιδιάρη μιλά στον Πέτρο Κασιμάτη

Militaire News

Η απόφαση του επίτιμου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Κανελλόπουλος να γίνει η «βιτρίνα» του κόμματος Κασιδιάρη προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη και ερωτήματα για το τι συμβαίνει στην ελληνική δικαιοσύνη. Η ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος Κασιδιάρη από τον κ.Κανελλόπουλο πυροδότησε και τη βόμβα που το ωστικό της κύμα προκαλεί ακόμη περισσότερες ζημιές στην κυβέρνηση.

Ο Αναστάσιος Κανελλόπουλος μίλησε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Πέτρου Κασιμάτη, «Μυστικά Δείπνα».

Στη συνέντευξη του λέει ότι είχε ψηφίσει και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά όχι τον Μητσοτάκη και υποστηρίζει ότι ο Κασιδιάρης έχει αλλάξει…Για να επιβεβαιώσει την άποψη του λέει ότι στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη «ήταν κομμουνιστές και άλλαξαν». Προφανώς αναφέρεται στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τ.Θεοδωρικάκο.

Είναι προφανής η προσπάθεια του να παρουσίασει το κόμμα Κασιδιάρη ως αντισυστημικό και …υπό διωγμό υποστηρίζοντας ότι «είναι πρώτη φορά που επιχειρείται η απαγόρευση κόμματος»! Μάλλον ξεχνά ότι το ΚΚΕ νομιμοποιήθηκε το 1974 και ότι μέχρι τότε οι αριστεροί, οι κομμουνιστές ακόμη και οι …ύποπτοι συμπαθούντες φυλακίζοντας, εξορίζονταν, εκτελούνταν!

Δείτε τη συνέντευξη του στον Πέτρο Κασιμάτη για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο Facebook Twitter LinkedIn Email Pinterest
booksandtoys

Δείτε επίσης